De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter metallic 80cm vulling naar keus

Personaliseer jouw event met onze MagicFX confetti shooter en maak het een onvergetelijk moment met uw vulling naar keus!

confetti shooter metallic 80cm
Confetti, confetti en nog eens confetti. U kunt er haast geen genoeg van krijgen! Confetti is haast niet meer weg te denken tijdens festivallen en feesten! Onze confetti shooters hebben een lengte van 80 cm en maar liefst een bereik van 12 tot 14 meter! deze confetti shooters zijn dus ideaal voor grootse festivals of andere evenementen. Tijdens een optreden of een act kan confetti natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de drop in de muziek kunt u de confetti afschieten en creëer een WOW-effect bij het publiek! Natuurlijk hebben wij nóg meer producten die het WOW-effect creëren bij het publiek. Denk daarbij aan onze foam sticks en glow sticks

Handmatige confetti shooters of toch elektrisch?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een handmatige confetti shooter en een elektrische confetti shooter? De naam zegt het eigenlijk al. De handmatige confetti shooter moet u zelf afschieten. Aan de onderkant van de confetti shooter zit een draaisysteem, als u deze draait naar rechts zal de confetti uit de shooter knallen. U kunt zelf het moment van afschieten bepalen. Bij de elektrische confetti shooter kunt u zelf instellen wanneer deze worden afgeschoten. Met een druk op de knop knalt de confetti het dak eraf! De elektrische confetti shooter zorgt wel voor meer denkwerk. Als u de confetti shooter precies wilt laten afgaan wanneer u wilt, zal daar een goede timing bij te pas moeten komen.

De Horeca Bazaar biedt alles aan tegen de laagste prijs van Nederland

Wij vinden het belangrijk dat ieder feestje een succes moet worden. Ieder feest heeft recht op een leuk verloop en daar willen wij graag voor zorgen. Dit doen wij door de leukste feest artikelen aan te bieden tegen een lage prijs! Hiermee maakt u uw feest compleet! Als u elders onze producten voor een vaste lagere prijs ziet, kunt u contact met ons opnemen en dan passen wij direct de prijs aan!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."