De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter metallic 50cm vulling naar keus

Maak uw event onvergetelijk met onze MagicFX metallic confetti shooter! Een prachtige confetti shooter met vulling naar keus.

MagicFX is dé leveranciers in op het gebied van sfeer elementen. Al onze confetti shooters en losse confetti worden ingekocht bij MagicFX. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. De Horeca Bazaar vindt het belangrijk om de prijzen van confetti zo laag mogelijk te houden. Waarom? Al sinds 1891 word confetti gebruik als feest artikel. Deze werden gemaakt van oude of gebruikte feestartikelen. Door de oude feest artikelen in kleine stukken te knippen ontstonden er conetti snippers. Een erg goedkoop middel, met een simpel doel en een groots effect! Daarom vinden wij het zonde om de prijzen van het oudste feestartikel te verhogen, wij willen dat de confetti zijn waarde behoudt. Natuurlijk zijn al onze andere feestartikelen ook tegen de laagste prijs!

De MagicFX confetti shooter vindt u bij De Horeca bazaar


De Horeca Bazaar streeft naar de laagste prijs garantie. Wij zijn er ook zeker van dat wij die u kunnen bieden! Al onze confetti shooters worden ingekocht bij MagicFX. Dus we leveren niet alleen de laagste prijs garantie maar óók de aller beste kwaliteit! Doordat wij onze producten grootschalig inkopen, creëren we schaalvoordelen. Doordat we deze schaalvoordelen creëren kunnen we meer teruggeven aan onze klanten, u dus! Ziet u elders dit product tegen een vaste lagere prijs? Neem gerust contact met ons op en dan passen wij direct de prijs aan!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."