De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti shooter metallic 80cm vulling naar keus

Kies voor een professioneel feest vol kleur met onze confetti shooters, deze confetti shooters zijn gemaakt door MagicFX!

Elektrische confetti shooter
Een geweldig feest vier je natuurlijk niet alleen met muziek, maar ook met versiering! Confetti is het perfecte product om meer sfeer te creëren voor uw gasten! De Horeca Bazaar biedt ruime keuze uit verschillende soorten confetti en formaten confetti shooters. Zo kunt u kiezen uit papieren confetti, papieren streamers, metallic streamers en metallic confetti. Het verschil tussen de papieren confetti en de metallic variant is dat de snippers van de metallic variant zijn gemaakt van gelamineerde PVC. Hierdoor kunt u met licht en geluid een ware show maken om jaloers van te worden! Een glinsterende lucht in combinatie met onze LED foam sticks oogt ook prachtig! Daar kijken mensen hun ogen van uit!

De knallende wereld van confetti shooters

Confetti shooters werden normaal vaak teruggezien op kleine feesten, denk hierbij aan wanneer iemand geslaagd is, een surprise party of vrijgezellenfeest. Waar confetti is, is plezier! Ook werd er de afgelopen jaren een flinke opmars op het festivalterrein gemaakt op het gebied van special effects. Festivals groeide, en de mensen die kwamen verwachtte telkens meer. Een groter feest met meer licht, geluid, podia en een lijst aan artiesten. Om het ultieme festivalgevoel te creëren werd steeds grootschaliger confetti shooters ingezet. Met honderden shooters is het onmogelijk om dit met mankracht op de timing van muziek te doen als het handmatig zou moeten. Daarom bieden wij elektrische confetti shooters aan! Hierdoor kunt u met een druk op knop op de juiste timing het dak eraf laten gaan

Confetti shooters waar u een gat van in de lucht van spring!

Om een persoonlijke draai te geven aan uw evenement, is het natuurlijk erg gaaf als u zelf de kleuren uit zou kunnen kiezen voor uw confetti. Denk hierbij aan een huldiging van de plaatselijke voetbalvereniging, een themafeest of de opening van uw nieuwe bedrijfspand. De Horeca Bazaar staan daarom graag voor uw klaar om zo het ultieme persoonlijke feestgevoel over te brengen, ook op grote schaal! Hierbij is er natuurlijk ook apparatuur nodig. Gelukkig verkopen wij ook Confetti effecten. Niets is te gek bij De Horeca Bazaar! En al helemaal omdat wij de laagste prijs garantie hanteren!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."