MagicFX elektrisch confetti shooter metallic 50cm vulling naar keus

Vul de lucht met glinsterende snippers met een confetti shooter! Deze professionele confetti shooters zijn onmisbaar!

Elektrische confetti shooter metallic
Confetti is gemaakt in verschillende kleuren en is verkrijgbaar in veel verschillende vormen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen confetti en glitter. Glitter is kleiner dan confetti (stukken meestal niet groter dan 1 mm) en is universeel glanzend. De meeste confetti zijn ook glanzend. Hoewel ze metallic confetti worden genoemd, zijn ze in feite gemetalliseerd PVC. De meest populaire vorm is de ster.


Laat u verrassen door onze confetti shooter!

De meeste feestwinkelwinkels hebben papieren en metalen confetti. Confetti worden vaak gebruikt bij sociale bijeenkomsten zoals feesten, bruiloften en bar miswas. De eenvoudigste confetti zijn gewoon versnipperd papier en kunnen worden gemaakt met een schaar of een papierversnipperaar. Andere confetti bestaan vaak uit vlokken die zijn geslagen uit kladpapier. De meeste stukjes papier flitsen als glitters waardoor er een sfeer ontstaan die voor de boeken is. Lege confetti shooters zijn ook los verkrijgbaar, hierbij kunt u zelf uw MagicFX losse confetti kiezen.


Confetti shooters voor de laagste prijs!

De Horeca Bazaar is zeer selectief in het selecteren van zijn leveranciers. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Wij doen dan ook enkel en alleen zaken met de producent van een product, nooit met een tussenhandelaar. Op deze manier hebben we directe controle op de kwaliteit en kunnen we de inkoopkosten van de confetti shooters laag houden. Zo betaalt u nooit teveel!