De Horeca Bazaar

Witte ballonnen - 130cm

Reuze witte ballonnen bestellen voor de laagste prijs van Nederland.

Ballonnen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende feestartikelen. Overal waar iets te vieren is, zien we ballonnen. Ballonnen staan eigenlijk symbool voor een feestelijke gelegenheid. Echter staat de ontwikkeling van ballonnen ook niet stil. Steeds worden er vernieuwingen aangebracht om het gebruik van ballonnen vernieuwend te houden. Zo zien we steeds vaker helium ballonnen, bedrukte ballonnen, ballonnenbogen maar op festivals zijn de mega grote ballonnen toch wel echt de absolute hit!

Mega grote ballonnen als feestdecoratie op als feestartikel

Deze mega grote ballonnen, met een doorsnee van 130cm, zijn natuurlijk een absolute eyecatcher. Ze worden dan ook veel gebruikt ter decoratie van een feesttent, horecagelegenheid of het opfleuren van een andere feestlocatie. We zien steeds vaker dat festivals kiezen voor "less is more" als het gaat om feestdecoratie, ze kiezen dan voor een of enkele echte eyecatchers en voor de rest niet te veel poespas. We zien dat er dan vaak wordt gekozen voor deze mega ballonnen; een ware eyecatcher tegen een lage prijs. Naast de decoratieve functie van deze mega grote ballonnen, worden ze ook steeds vaker ingezet om het publiek te vermaken, als waar feestartikel dus. Vaak zien we dat de ballonnen vanaf het podium het publiek ingegooid worden. Deze mega grote ballonnen kunnen goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld onze led stickers (om er een mega led ballon van te maken), of met onze confetti. Vaak worden de grote mega ballonnen gevuld met confetti en vervolgens het publiek ingegooid. Bij het klappen van de ballonnen komt de enorme hoeveelheid confetti vrij wat zorgt voor een prachtig effect.

Mega grote helium ballonnen

Helium ballonnen worden ook steeds populairder. Het geeft een prachtig effect wanneer een feesttent of andere feestlocatie een zwevende ballonnenhemel heeft. Dit is makkelijk te creëren met helium gevulde ballonnen. Ook op bruiloften en andere feestelijke gelegenheden wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van helium ballonnen. Onze ballonnen worden geproduceerd door een van de betere ballonnenfabrieken ter wereld: Balloonia. Balloonia is gevestigd in Spanje en staat voor uitmuntende kwaliteit en voldoet aan alle regelgeving mbt de ballonnen. Door deze perfecte kwaliteit zijn de ballonnen erg geschikt voor het vullen met helium. Ze zijn er groot op te blazen zonder dat ze zullen klappen! Combineer ze met onze Hawaii kransen voor een fantastisch feest!

Professionele mega ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar staat voor leuke party producten met een zeer hoge kwaliteit. Deze hoogwaardige producten leveren we echter ook altijd met de garantie op de laagste prijs van Nederland en Belgie. Ziet u onze ballonnen ergens tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en krijgt u het verschil direct van ons terug! Vanwege het feit dat wij onze ballonnen zeer grootschalig, en direct bij de fabrikant, inkopen, kunnen wij deze laagste prijs altijd blijven garanderen. Daarnaast zorgt het grootschalig inkopen er ook voor dat we onze ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren en onze 24-uurs service kunnen blijven garanderen. Vandaag uw mega grote ballonnen voor 16:00 uur online bestellen = de volgende dag bij u in huis!
Witte mega ballonnen kopen bij De Horeca
1 10 1347
9.1
1347 Beoordelingen
"Uitstekend!!!
Snelle reactie op mijn e-mail. Ontzettend vriendelijk personeel! Ik ben heel tevreden over de Horeca Bazaar."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
Shotglaasjes transparant 2,5cl

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglaasjes van de Benelux! Bestel je transparante shotglaasjes 2,5cl vandaag online en je hebt ze morgen al in huis!

Vanaf
0,28
Per stuk
Shotglaasjes transparant 2cl

Shotglaasjes transparant - 2cl

Kunststof shotglaasjes van 2cl tot de rand. Vandaag je shotglaasjes online kopen, morgen al in huis!

Vanaf
0,28
Per stuk
Shotglaasjes wit 2,5cl

Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes van 2,5cl; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,35
Per stuk