De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze ballonnen - 130cm

Grote ballonnen kopen voor de laagste prijs van Nederland. Leuk voor kraamborrels en vrijgezellenfeesten!

Overal, maar dan ook echt overal zie je ballonnen wanneer er iets te vieren valt. Van een groot en uitgebreid evenement, tot een klein en bescheidde verjaardagsfeestje. Omdat ballonnen enorm populair zijn, hebben wij nu een groot aantal ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Naast dat wij een groot aantal ballonnen van een normaal formaat hebben, hebben wij nu ook deze enorme mega ballonnen toegevoegd aan ons assortiment.

Mega ballonnen voor uw kraamborrel


Bent u in verwachting van een dochtertje? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een baby shower! Deze ballonnen zijn perfect voor uw feestje wanneer u bijvoorbeeld een zaaltje heeft afgehuurd om het in te vieren. Hang deze enorme mega ballonnen bij de ingang en uw gasten weten gelijk waar het feest is. U moet natuurlijk ook afsluiten met een knaller, wij hebben namelijk roze confetti shooters in assortiment zo dat u deze bij de ballon kunt combineren.

Mega ballonnen vullen met bijpassende confetti!


Het is ook een heel goed idee om deze enorme mega ballonnen te vullen met confetti. Neem bijvoorbeeld voor deze roze ballon ook roze confetti, of geef de ballon een twist en vul het met metallic roze confetti.

Mega grote roze ballonnen kopen bij de horeca bazaar


Deze mega grote roze helium ballonnen van super sterke kwaliteit koopt u natuurlijk bij De Horeca Bazaar. Wij zoeken namelijk een zo goedkoop mogelijke prijs, tegen een super goede kwaliteit. Wij kopen onze producten namelijk direct bij onze producent in. Vindt u het product elders goedkoper ? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Bestelt u overigens onze producten voor 18:00 uur? Dan heeft u uw producten morgen nog in huis. (Nederland & België)

Nog 16 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
15.19