De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Rode ballonnen - Metallic - 26cm

Goedkope metallic ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar.

Ballonnen zijn ondertussen onmisbaar op elk feestje, van een klein feestje tot een evenement met duizenden feestende mensen. Ballonnen zijn namelijk een van de populairste decoratiemiddelen voor op feestelijk gelegenheden. Wij hebben precies om die reden een groot aantal kleuren toegevoegd aan ons assortiment. Naast onze standaard kleuren ballonnen hebben we nu namelijk ook een groot aantal kleuren in de metallic uitvoering toegevoegd aan ons assortiment.

Metallic rode ballonnen geschikt voor iedereen

Onze metallic rode ballonnen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Zo zijn ze namelijk leuk als decoratie in de combinatie met witte metallic ballonnen om het een extra chique maar toch warme uitstraling te geven. Of het kan natuurlijk gebruikt worden als vermaak op bijvoorbeeld een festival. Zo is het namelijk leuk om als festival zelf de ballonnen het publiek in te gooien.

Ballonnendecoratie op uw festival

Naast dat ballonnen in grote aantallen bij elkaar er spectaculair uitzien, is het ook een uitstekende marketing tool. Uw bezoekers gaan namelijk op het moment dat alle ballonnen het publiek in gaan, foto's maken van dit fantastische aanzicht. Deze foto's komen uiteindelijk op social media terecht en zo zorgt uw publiek voor publiciteit van uw festival. Deze onvergetelijke dag willen ze namelijk met iedereen delen.

Metallic ballonnen bij De Horeca Bazaar

Wij van De Horeca Bazaar willen altijd het nieuwste op het gebied van feestartikelen en party benodigdheden. Wij hebben ons assortiment daarom dus ook uitgebreid met nieuwe party balloons. De ballonnen zijn van een zeer professionele kwaliteit. Omdat wij onze producten direct bij de producten inkopen, zorgen wij er voor dat als wij het goedkoop inkopen, ook weer goedkoop kunnen verkopen. Hier heeft onze klant weer een enorm voordeel aan. Wij hanteren zo dus ook onze laagste prijs garantie, vindt u hetzelfde product elders goedkoper ? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Bestelt u voor 18:00 uur dan heeft u uw bestelling morgen in huis. (Nederland & België)

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"