De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Rode ballonnen - 130cm

Gigantische ballonnen voor een spectaculaire ballonnen bruiloft.

Ballonnen kennen we allemaal. Waar ballonnen zijn, daar is het feest.... en andersom natuurlijk. Ballonnen zijn wellicht de meest traditionele producten onder de feestartikelen. Maar ondanks het feit dat ze al erg lang worden gebruikt bij feestelijke gelegenheden, verandert het gebruik en de markt voor ballonnen ook constant. Uiteraard worden er veel ballonnen gebruikt in horecagelegenheden, daar is het immers altijd feest. Echter zien we ook steeds vaker dat de ballonnen gebruikt worden op festivals en mega grote evenementen.

Mega grote ballonnen; waar worden ze gebruikt?

Deze enorme grote ballonnen zijn wellicht te groot om als decoratie te gebruiken in een standaard horecagelegenheid. Echter zijn ze wel de ultieme eyecatcher waar festivalorganisatoren zo naarstig naar op zoek zijn. Less is more hoor je erg vaak, maar dan moet het weinige dat er hangt, wel een echte toegevoegde waarde hebben. Onze mega ballonnen met 130cm doorsnee vallen natuurlijk enorm op. Gebruik de ballonnen ter decoratie van je feesttent, of gooi ze in het publiek samen met onze strandballen en opblaasdieren. Ook is het leuk om deze enorme ballonnen te vullen met papieren confetti. Gooi de ballonnen in het publiek; wanneer de ballon klapt, komt er een enorme hoeveelheid confetti uit.

Enorm grote helium ballonnen met de best kwaliteit

Ons volledige ballonnen assortiment wordt geproduceerd in Spanje en voldoet dus aan alle regelgeving met betrekking tot CE keuringen en brandveiligheid. Wij kunnen met recht zeggen dat onze mega ballonnen van de beste kwaliteit zijn die in de markt te verkrijgen is. Onze mega grote ballonnen zijn dan ook prima te vullen met helium en zullen niet snel klappen wanneer u ze groot op wil blazen. Perfect in combinatie met onze rood-wit-blauwe Hawaii krans.

Professionele ballonnen kopen tegen de laagste prijs!

Wij bieden bij De Horeca Bazaar niet alleen de beste kwaliteit ballonnen, wij bieden ze ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs! Hoe wij dat kunnen doen? Simpel! Wij kopen de ballonnen direct in bij Balloonia, de fabrikant van deze ballonnen. Wij doen dan ook nooit zaken met dure tussenhandelaren. Door direct bij de bron (de fabrikant) in te kopen, creëren we het meeste marge die we vervolgens weer terug kunnen geven aan onze klanten, aan u dus! Daarnaast kopen we al onze producten ook nog eens enorm grootschalig in waardoor we ook daar nog schaalvoordelen op kunnen creëren. Een bijkomend voordeel van het feit dat we alles grootschalig inkopen, is dat we al onze ballonnen uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw ballonnen online kopen = morgen al bij u in huis!

Slechts 1 stuk in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
15.19