De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Paarse ballonnen - Metallic - 26cm

Goedkope ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar!

Ballonnen zijn al sinds we feestjes vieren, de populairste decoratie in combinatie met slingers. Naast dat normale ballonnen erg populair zijn op elk denkbaar feestje, hebben wij nu ook een groot aantal metallic ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Deze ballonnen geven net die extra 'touch' aan uw evenement of feestje.

Wie gebruiken de metallic feestballonnen?

Onze ballonnen worden door veel verschillende partijen gekocht. Van evenementen organisatoren die ze gebruiken om ze vervolgens massaal het publiek in te gooien, tot particulieren die ze gebruiken voor verjaardagsfeestjes. De ballonnen zijn ook namelijk overal voor te gebruiken. Door dat de ballonnen van zeer professionele kwaliteit zijn, zijn ze extra sterk. De ballonnen zijn ook geschikt om in uw eigen winkel door te verkopen. Zo kunnen uw eigen klanten het effect van deze ballonnen zelf ervaren.

Paarse feestballonnen als decoratie

De paarse feestballonnen zijn uitstekend te gebruiken als decoratie. Zo kunt u ze bijvoorbeeld bij de verjaardag van een meisje of vrouw, combineren met de kleur roze of natuurlijk de nieuwe metallic roze. Zo creëert u een mooie kleuren combinatie van grote roze en paarse ballonnen. De ballonnen zijn ook prachtig te combineren met witte ballonnen. Zo creëer je bijvoorbeeld op een bruiloft naar de klassieke witte kleur, een heel chique uitstralend paars effect.

Paarse ballondecoratie bij De Horeca Bazaar

Wij van De Horeca Bazaar gaan naast top kwaliteit producten ook voor de laagste prijs voor onze klanten. Zo kopen wij onze producten direct in bij de bron, de fabriek. Omdat wij het direct bij de bron inkopen zorgen wij ervoor dat de prijs minimaal blijft, voor onszelf, maar het belangrijkste, ook voor onze klant. Wij hanteren zo namelijk onze laagste prijs garantie. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur dan heeft u het morgen in huis. (Nederland & België)

Nog 62 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
3.04