De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Lavendel ballonnen - Rond - 30cm

Lichtpaarse ballonnen voor de mooiste ballon decoratie.

Niet alleen particulieren maar ook ballondecorauteurs en ballonnenverkopers of feestwinkels zijn bij De Horeca Bazaar aan het juiste adres. De ballonnen zijn naast de confetti kanonnen en de foam sticks een product dat enorm stijgt in populariteit, festivals en vele andere evenementen kunnen niet meer zonder de decoratieve ballonnen, mede hierdoor is het assortiment van De Horeca Bazaar uitgebreid en is zo ook de lavendel kleur toegevoegd voor extra variatie! Deze prachtige roze/paarse foam sticks vallen ook in de smaak binnen de klanten!

Decoratieve ballonnen voor een ballonnenboog of ballonnenpilaar!

De decoratieve ballonnen zijn zoals gezegd ook erg geschikt voor ballondecorauteurs, de decoratieve ballonnen zijn erg geschikt om gebruikt te worden voor een ballonnenboog of ballonnenpilaar. De decoratieve ballonnen kunnen met verschillende kleuren worden gecombineerd om een kleurrijke ballonnenboog te creëren. Voor de echte creatievelingen zijn de decoratieve ballonnen ook geschikt om gebruikt te worden als helium ballonnen.

Slechts 14 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
12.34