De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Lavendel ballonnen - Metallic rond - 28cm

Kleurige decoratieve ballonnen voor de allermooiste versiering!

De decoratieve ballonnen zijn het perfecte voorbeeld van een multifunctionele partygadget. De decoratieve ballonnen worden gebruikt door particulieren, voor een verjaardag bijvoorbeeld, echter word het gros van de decoratieve ballonnen gebruikt voor professionele doeleinden, denk bijvoorbeeld aan festivals of ballondecorateurs. Ballondecorateurs en festivals gebruiken deze decoratieve ballonnen bijvoorbeeld voor het maken van een ballonnenboog of een ballonnenpillaar. Vaak worden op festivals de ballonnen gebruikt als partygadget om de feest sfeer wat op te peppen, meestal zien we dit terug in een combinatie met de confetti shooters en de LED Foam sticks van De Horeca Bazaar.

De decoratieve ballonnen van De Horeca Bazaar

De decoratieve ballonnen van De Horeca Bazaar zijn van uitstekende kwaliteit, zoals genoemd worden de ballon veel gebruikt voor professionele doeleinden. Niet alleen zijn de ballonnen van uitstekende kwaliteit, ook worden de ballonnen u aangeboden tegen de allerlaagste prijs van Nederland, gegarandeerd. Bestel de decoratieve ballonnen vandaag voor 18:00 en u heeft uw ballonnen de volgende dag al in huis.

Nog 22 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
15.06