De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Paarse ballonnen - Metallic rond - 28cm

Ronde decoratie ballonnen voor ballonnenbogen en ballonnenpilaren.

Als er iets te vieren is, zijn er ballonnen aanwezig. Van een groot en uitgebreid evenement, tot een klein en bescheidde verjaardagsfeestje. Iedereen komt wel ballonnen voor zijn of haar feestelijke gelegenheid. Wij hebben nu een groot aantal ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Zo ook deze metallic paarse ballonnen zijn toegevoegd omdat ze van een ronder formaat zijn dan de feestballonnen en daardoor erg goed geschikt zijn om bijvoorbeeld ballonnenbogen of ballonpilaren van te maken.

Paars helium ballonnen uitstekend te gebruiken voor een ballonnenboog

Het wordt steeds populairder om de ballonnen bij elkaar te hangen in bepaalde vormen en maten. Zo is ook de ballonnenboog ontstaan, hiermee creëer je een boog vol met ballonnen die vaak wordt gebruikt om een ingang van een feestelijke gelegenheid mee aan te tonen. Ballonnenbogen worden vaak ingezet op grote beurzen om aan te tonen waar de stand staat, dit trekt ook enorm de aandacht van bezoekers. U kunt deze ballonnen met andere kleuren perfect afstellen voor uw gelegenheid of bijvoorbeeld voor de huiskleuren van uw bedrijf of winkel.

Helium ballonnen als decoratie voor uw gelegenheid

De helium ballonnen zijn naast hun decoratieve mogelijkheden voor een ballonnenboog ook erg bruikbaar om een ruimte op te vullen en wat sfeer toe te brengen. Hang de ballonnen bijvoorbeeld in een trosje naast elkaar en zorg er zo voor dat de ruimte gelijk al wat meer smaak krijgt. U kunt de ballonnen ook met andere kleuren combineren om een mooie kleurstelling te maken. Combineer deze ballonnen bijvoorbeeld met een witte of zilveren kleur om een extra chique effect mee te geven aan de ruimte. Net zoals met de prachtige roze/paarse foam sticks!

Ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar

Deze paarse helium ballonnen van super sterke kwaliteit koopt u natuurlijk bij De Horeca Bazaar. Iedereen wil namelijk een zo goedkoop mogelijke prijs, tegen een super goede kwaliteit. Wij kopen onze producten namelijk direct bij onze fabrikant in. Vindt u het product elders goedkoper ? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Bestelt u overigens onze producten voor 18:00 uur? Dan heeft u uw producten morgen nog in huis. (Nederland & België)

Nog 32 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
15.06