De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Helium tank - 0,45m3

Goedkope helium, voor het vullen van helium ballonnen op locatie.

Helium ballonnen zijn voor elk feest onmisbaar. Helium ballonnen kunnen voor van alles gebruikt worden. Van een enorme mega ballon gevuld met helium op uw festival of honderden kleine ballonnen op uw verjaardagsfeestje. Er is altijd wel plek voor ballonnen. U kunt dus daarom nu al uw benodigdheden voor feestjes en andere evenementen kopen bij De Horeca Bazaar. Zo namelijk nu ook de nieuwe helium tank die goed is voor wel 40 ballonnen van ongeveer 28 cm. Neem eens een kijkje tussen de ballonnen.

Gevulde helium ballonnen voor uw evenement

Naast onze kleine helium ballonnen, zijn onze mega helium ballonnen zeer in trek bij grote festival organisatoren, het is namelijk een prachtig aanzicht als je de ballonnen opblaast met helium en ze vervolgens als decoratie middel gebruikt bij het festival, om bijvoorbeeld in een tros bij het podium te laten hangen. De mega ballonnen zien er namelijk erg spectaculair uit door hun grootte en prachtige sterke kleuren. De ballonnen zijn van top kwaliteit en u kunt ze daarom ook gebruikt worden om het publiek in te gooien als een soort extra vermaak.

Ballonnen vullen met helium van De Horeca Bazaar

Om ballonnen met helium te vullen heeft u natuurlijk een helium tank nodig. U kunt daarom nu uw helium tank kopen bij De Horeca Bazaar. Wij proberen namelijk alles uit de kast te halen om uw feestje succesvol te maken. U kunt nu uw helium kopen bij ons tegen voor een van de scherpste prijzen van Nederland!

Helium tank kopen bij De Horeca Bazaar

Bij De Horeca Bazaar zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en interessante producten zo hebben wij nu deze helium tank toegevoegd aan ons assortiment. Deze helium tank kopen wij direct in bij onze producent en zo hebben wij naast ballonnen van top kwaliteit, ook een hele scherpe prijs op onze helium. Bestelt u voor 18:00 uur dan is het de volgende dag in huis (Nederland & België).

9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"