De Horeca Bazaar

Elektrische ballonnenpomp - Prof - 220volt

Elektrische ballonnenpomp voor professionals!

Professionele ballonnenpomp
Ballonnen zijn wellicht de meest traditionele feestartikelen. Het gebruik van ballonnen gaat erg ver terug, maar heeft nog steeds dezelfde betekenis. Waar ballonnen zijn daar is het feest! De ballonnen hebben echter in de loop der jaren ook een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Steeds vaker worden feestelijke gebeurtenissen opgevrolijkt met bijvoorbeeld een ballonnenboog of ballonnenpilaar. De professionele ballonnen decorateurs maken dan ook steeds vaker gebruik van een elektrische ballonnenpomp wanneer zij een groot aantal ballonnen dienen op te blazen.

Wie gebruiken deze ballonnenpompen?

Onze ballonnenpompen zijn erg makkelijk in gebruik te nemen en de manier van werken wijst zichzelf. Onze ballonnenpomp is dan ook eigenlijk geschikt voor iedereen die een groot aantal ballonnen op moet blazen. Deze ballonnenpomp is echter de meer professionele uitvoering van onze andere ballonnenpomp en ook geschikt voor de grotere aantallen. Deze professionele pomp wordt dan ook erg veel gebruikt door professioneel decorateurs. Kijk ook eens bij onze hartjes ballonnen en ballonnen.

Ballonnenpomp voor onze mega grote ballonnen

Wanneer u een groot aantal ballonnen is het uitermate makkelijk om een elektrische ballonnenpomp in bezit te hebben. Echter ook voor onze mega ballonnen van 100cm, of zelfs van 130cm, is het een absolute must om een elektrische ballonnen pomp te hebben. Onze mega ballonnen zijn bijna niet met de mond op te blazen. Daarvoor dient u of gebruik te maken van een elektrische ballonnen pomp, of van een compressor.

Ballonnen accessoires tegen de laagste prijs van Nederland

Al onze ballonnen en ballonnen accessoires bieden wij aan tegen de laagste prijs van Nederland. Van helium tot deze professionele ballonnenpomp; gegarandeerd de laagste prijs. Hoe wij dat doen? Simpel! Wij importeren al onze ballonnen en ballonnen accessoires zeer grootschalig, direct vanuit de fabriek. Op deze manier snijden wij de dure tussenhandelaren uit het proces. De overgehouden marges kunnen we vervolgens weer terug laten vloeien naar onze klanten, naar u dus! Een bijkomend voordeel van het feit dat wij onze ballonnen (en accessoires) grootschalig importeren, is dat wij deze feestartikelen altijd uit voorraad kunnen leveren, ook de elektrische ballonnen pomp. Vandaag uw pomp online kopen = morgen al bij u in huis!
9.1
1516 Beoordelingen
"Supersnel en voordelig!
Meerdere keren besteld, en het is er altijd supersnel. Aardige mensen ook, enorm behulpzaam."