De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gele ballonnen - 130cm

Mega gele ballonnen bestellen voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

Ballonnen; iedereen kent ze en iedereen associeert ballonnen direct met feest en gezelligheid. De ballonnen vormen al zeer lang de basis voor feestdecoratie en zijn de nummer een onder de feestartikelen. Echter veranderen er door de loop der jaren ook bepaalde dingen aan het gebruik van ballonnen. Er worden nieuwe soorten ballonnen ontwikkelt, nieuwe ballonnen accessoires worden bedacht om het gebruik van ballonnen nog makkelijker en leuker te maken. Zo is ook deze mega grote gele ballon een nieuwe ontwikkeling van de laatste jaren.

Mega ballonnen als ultieme feestdecoratie

Ballonnen zijn natuurlijk de absolute nummer een op het gebied van feestdecoratie. Een feestelijke bijeenkomst, viering, bruiloft, afscheid, etc alles kan opgeleukt worden met prachtige ballonnen. Tegenwoordig horen we vaak de term "less is more". Wij horen deze uitspraak ook bij horeca eigenaren, club eigenaren en festival organisatoren. Zij geven de voorkeur aan een aantal prachtige eyecatchers boven het gebruiken van mega veel decoratie en tierlantijntjes. Ook hier staat het WOW-effect weer centraal; mensen moeten verrast worden, geprikkeld worden. Voor het creeren van deze eyecatchers worden onze mega grote ballonnen vaak ingezet. Denk aan prachtige grote ballonnen in uw feesttent, of de enorme gele ballonnen bij de entree van uw horecagelegenheid. Dit ballonnen effect kan vergroot worden door de mega ballonnen te combineren met onze andere feestartikelen. Zo zijn de ballonnen te combineren met onze led stickers. Door de sticker op de ballon te plakken creëert u een mega led ballon. Daarnaast zijn de ballonnen te combineren met onze glow in the dark verf, op deze manier kunt u de ballonnen zelf beschilderen met een prachtig glow in the dark effect.

Mega gele ballonnen als feestartikel op een festival

Naast het feit dat onze mega ballonnen erg vaak ingezet worden als feestdecoratie, worden ze tegenwoordig meer en meer gebruikt als feestartikel. Door de enorme opkomst van festivals en grootschalige evenementen, worden feestartikelen opnieuw bedacht en anders ingezet. Op festivals is beleving het allerbelangrijkste, het prikkelen en entertainen van de gasten staat op nummer 1. Zo worden onze mega grote ballonnen gebruikt om in het publiek te gooien tijdens de climax van een bepaalde show of DJ set. Vaak worden de mega ballonnen gecombineerd met onze opblaasdieren en strandballen. Wanneer de mega ballonnen in het publiek gegooid worden, wordt de ballon wel eens voorzichtig gevuld met confetti. Wanneer de ballon dan klapt, komt de confetti vrij en vliegt het door de lucht; een prachtig effect! Geef uw bezoekers anders ook eens een gele Hawaii krans!

Hoge kwaliteit ballonnen kopen met de laagste prijsgarantie!

Onze ballonnen zijn afkomstig van de professionele en zeer hoogwaardige ballonnen fabriek "Balloonia". Balloonia is gevestigd in Spanje en voldoet uiteraard aan alle eisen die gesteld zijn aan de ballonnen. Naast de zeer hoge kwaliteit van onze ballonnen, bieden wij ook altijd de laagste prijsgarantie. Ziet u onze ballonnen elders goedkoper; wij passen direct onze prijs aan en geven het verschil aan u terug.
Wij kunnen de laagste prijs voor onze ballonnen hanteren omdat wij direct, en zeer grootschalig, inkopen bij de fabrikant. Op deze manier creëren we dubbele schaalvoordelen waardoor we altijd de laagste prijs kunnen hanteren. Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van onze ballonnen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Vandaag voor 18:00 uur uw ballonnen online kopen = de volgende dag al in huis!

Nog 12 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
15.19