De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer zes

Grote cijferballonnen zijn zeer populair voor diverse feestjes!

De folie cijfer ballon. Laatste tijd worden de cijferballonnen steeds populairder, naast de ballonnen en LED ballonnen hebben we ook deze cijferballonnen aan ons assortiment toegevoegd. De reden dat cijferballonnen steeds populairder worden is dat ze steeds vaker gebruikt worden op jubilea, bruiloften en verjaardagsfeestjes. Vooral die laatste is erg populair onder de jonge generatie, tieners die een boemerang filmpje maken met deze cijferballonnen en deze op social media posten zie je steeds vaker. op deze manier is in één oogopslag te zien hoeveel jaar diegene is geworden. De roze cijfer ballon is het populairst onder de meiden.

Onze cijferballonnen zijn de grootste op de markt

Met een lengte van bijna een meter zijn onze cijferballonnen de grootste op de markt. De cijfer ballonnen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit folie die geen enkele lucht doorlaat (in tegenstelling tot de normale latex ballonnen). Dit materiaal maakt de cijfer ballon perfect als Helium ballon. Aan de onderkant van de cijfer ballon zit een lus waar u de ballon aan vast kan knopen zodat deze niet wegvliegt. Daarbij zorgt de folie voor een hele mooi glans en valt dus nog beter op!

De laagste prijsgarantie voor jouw cijfer ballon

Door onze laagste prijsgarantie kunnen wij je deze folie cijferballonnen aanbieden voor de laagste prijs van Nederland! Dit geld voor de folie ballonnen maar ook voor al onze andere feestartikelen! De reden dat wij goedkoper zijn dan al onze concurrenten is dat wij directe zaken doen met de fabrikant en grootschalig bij hun inkopen. Door het op deze manier te doen krijgen wij grote stapel kortingen en kunnen het verschil aan onze klant terug geven!

Meer info
Minder info

Nog 18 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Cijfer ballon roze 97cm cijfer zes
Cijfer ballon roze 97cm cijfer zes

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2889
10 10