De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer twee

Cijferballonnen van folie kopen tegen stuntprijzen bij De Horeca Bazaar!

Ballonnen worden al sinds jaar en dag gebruikt als feestartikelen en feestdecoratie. Waar je ballonnen ziet, daar is het feest.... en andersom natuurlijk! Iedereen kent de feestballonnen die van elke viering een echt feest maken. De bekende ballonnen blijven bestaan, maar uiteraard komen er meer en meer varianten op de "normale" ballonnen. Bij ons komen de meeste vragen binnen over grote mega ballonnen en de cijfer folieballonnen. De folie cijferballonnen hebben we dan ook erg graag toegevoegd aan ons assortiment!

Grote cijfer folieballonnen kopen; eyecatcher voor ieder feestje!

Cijferballonnen van folie zijn een ware rage vooral deze grote variant folieballonnen zijn erg populair. Voor een lage prijs vormen de cijferballonnen een ware eyecatcher op verjaardagsfeestjes, bruiloften, of nieuwjaarsrecepties op het werk! De folie cijferballonnen zijn daarmee zeer breed in te zetten en vormen een zeer feestelijk, en chique geheel. Daarnaast hebben we de cijferballonnen in vier verschillende kleuren; zo zijn de folieballonnen perfect te combineren met ieder feestthema! Daarnaast zijn de cijfer folieballonnen perfect te gebruiken als helium ballonnen. Vanwege het feit dat de hoogwaardige helium niet ademt, blijft de helium erg lang vastzitten in de ballon. Op deze manier heeft u extra veel plezier van deze prachtige helium folieballonnen! Ook zijn onze roze/paarse foam sticks een echt geliefd artikel!

Grote cijferballonnen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Deze grote cijferballonnen passen perfect in het assortiment van De Horeca Bazaar. Niet alleen omdat ook dit een zeer leuke toevoeging is voor een feestje, zeker ook omdat we ook de folie cijferballonnen aanbieden met de garantie op de laagste prijs van Europa! Wij kopen de folieballonnen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen realiseren. Daarnaast kopen we de folieballonnen ook nog eens direct in bij de fabrikant, op deze manier snijden we de dure tussenhandelaar uit het proces en kunnen we onze cijferballonnen tegen de scherpste prijzen leveren. Een bijkomend voordeel is dat we de cijferballonnen dus altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw folie cijferballonnen online bestellen = morgen al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 50 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Cijfer ballon roze 97cm cijfer twee
Cijfer ballon roze 97cm cijfer twee

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2908
10 10