De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer één

Roze folieballonnen cijfers zijn ontzettend populair! Uiteraard tegen de laagste prijs!

Ballonnen zijn wellicht de meest bekende feestartikelen en vormen van feestdecoratie die we kennen. Al sinds jaar en dag worden ballonnen gebruikt om verjaardagen, feestjes en bruiloften mee te decoreren en aan te kleden. Waar ballonnen is, daar is het feest! Nu zijn de ballonnen door de jaren heen ongekend populair gebleven. Maar natuurlijk zijn er ook veranderingen opgetreden. Zo zijn er veel verschillende type ballonnen bijgekomen en toegevoegd. De meest in het oog springende ballonnen die afwijken van de "normale" feestballonnen, zijn toch wel de mega grote ballonnen en de folieballonnen. Onder de folieballonnen zijn vooral de cijferballonnen de laatste jaren ongekend populair!

Grote cijferballonnen, ook zeer geschikt as helium ballonnen!

Cijferballonnen zijn enorm populair. De ballonnen zijn van een zeer mooie, glimmende folie waardoor ze erg opvallen. De cijferballonnen zien we vooral vaak terug tijdens verjaardagen, bruiloft jubilea of het zoveel jarig bestaan van een bedrijf of winkel. Deze grote variant van de olieballonnen vallen extra goed op en zijn dan een ware eyecatcher op verschillende feestelijke vieringen. Deze prachtige, roze, cijfer "1" wordt bijvoorbeeld erg veel gebruikt bij verjaardagen van meisjes, of bijvoorbeeld een sweet 16. Vanwege het feit dat de folieballonnen lichtdicht zijn, zijn ze erg geschikt als helium ballonnen. Deze folie cijferballonnen blijven dan ook erg lang hard wanneer ze gevuld zijn met helium. Een prachtig gezicht op ieder feestje! Goed te combineren met onze prachtige LED ballonnen!

Folie cijferballonnen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Wij verkopen onze grote cijferballonnen met de garantie op de laagste prijs in Europa. Wij kopen onze folieballonnen enorm grootschalig in, waardoor we schaalvoordelen creëren bij de inkoop van onze cijferballonnen. Op deze manier kunnen we altijd de laagste prijs garanderen op deze prachtige, grote cijferballonnen. Een bijkomend voordeel is dat we de folieballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur uw roze cijferballonnen online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 152 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Cijfer ballon roze 97cm cijfer één
Cijfer ballon roze 97cm cijfer één

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2880
8 10