De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer drie

Cijferballonnen van folie; tegen absolute stuntprijzen bij De Horeca Bazaar!

Ballonnen kent iedereen! Waarschijnlijk is iedereen in zijn leven al meermaals met ballonnen in aanraking gekomen. Al worden ballonnen in veel verschillende situaties gebruikt; de overeenkomst is dat ballonnen eigenlijk altijd gecombineerd worden met feest. Waar ballonnen zijn, daar is het feest. En andersom natuurlijk ook!
Al worden ballonnen als sinds jaar en dag ingezet om een feestelijk dag NOG feestelijker te maken, toch zijn er ook veranderingen in de markt van ballonnen. Zo komen er ballonnen in andere vormen, maten en in andere modellen. Zo hebben wij roze ballonnen en roze LED ballonnen in het assortiment die de laatste jaren enorm populair zijn geworden!
Ook de vraag naar folieballonnen neemt erg hard toe. Deze folie cijferballonnen zijn erg goed in te zetten op ieder type event!

Folie cijferballonnen op bruiloften, jubilea, verjaardagen......

De folie cijferballonnen zijn ongekend populair. Dat komt vanwege het feit dat deze ballonnen zeer breed inzetbaar zijn. We verkopen de cijfer ballonnen voor verjaardagen, bruiloften, jibilea of bijvoorbeeld het zoveel-jarig bestaan van een winkel of bedrijf. De glimmende grote cijferballonnen vormen direct een ware eyecatcher en geven direct cachet aan een event!
Daarnaast zijn onze folieballonnen ook zeer geschikt als helium ballonnen. Vanwege de hoogwaardige folie ademt de ballon niet, waardoor er ook geen helium vrij kan komen. Op deze manier blijft het helium lang in de ballon zitten en kunt u NOG langer genieten van uw helium ballonnen!

Grote cijferballonnen tegen kleine prijzen!

Onze cijferballonnen zijn bijna een meter groot! Daarmee zijn het direct de grootste cijferballonnen in de markt! Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat u deze grote cijferballonnen bij De Horeca Bazaar kunt kopen tegen de laagste prijs van Europa!
Wij kopen de mega cijferballonnen in zeer grote aantallen in, direct bij de fabrikant. Op deze manier gaan we voorbij aan de dure tussenhandelaar en kunnen we de folie cijfer ballonnen altijd aanbieden tegen de allerlaagste prijs.
Een bijkomend voordeel is dat we de cijferballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur uw cijferballonnen kopen = de volgende werkdag bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 15 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Cijfer ballon roze 97cm cijfer drie
Cijfer ballon roze 97cm cijfer drie

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2889
10 10