De Horeca Bazaar

Cijfer ballon goud - 97cm - Cijfer drie

Gouden cijferballonnen van folie tegen de laagste prijs van Nederland!

Al jaren lang worden ballonnen gecombineerd met feestjes. Om deze reden komen er ook steeds meer soorten ballonnen bij, ook deze folie cijfer ballon hoort daarbij! En dat is dan ook meteen de reden waarom wij deze folie cijfer ballonnen in ons assortiment hebben opgenomen. Zo'n cijfer ballon wordt steeds populairder bij bijvoorbeeld verjaardagen om de leeftijd aan te geven.

Folie cijferballonnen op allerlei feesten en partijen

De folie cijfer ballonnen zijn niet alleen te gebruiken bij een verjaardag, er zijn nog veel meer opties te bedenken! Laat met deze cijfer ballon bijvoorbeeld zien hoeveel jaar je bedrijf al bestaat of zet de gouden cijferballonnen in bij bijvoorbeeld een 50 jarig huwelijk. Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden te bedenken waar je deze cijfer ballonnen bij in kunt zetten. Deze mooie glimmende eyecatcher trekt gelijk de aandacht bij jouw bezoek! Daarbij zijn de cijfer ballonnen goed te gebruiken als helium ballon. Doordat de folie ballonnen niet ademen kan er ook geen helium ontsnappen. Hierdoor blijft de helium erg lang in de ballon zitten. op deze manier kunt u nog veel langer van uw helium ballon genieten!

Ballonnen omhoog, prijzen omlaag!

Deze enorme cijfer ballonnen zijn bijna een meter groot! Hiermee zijn ze ook meteen de grootste op de markt. De ballonnen zijn dan wel groot maar de prijzen zijn klein! De Horeca Bazaar biedt u namelijk de laagste prijs van Nederland! We houden de prijzen zo laag omdat wij de folie ballonnen direct grootschalig inkopen bij de fabrikant en hebben dus geen tussenhandelaren ertussen zitten die de prijzen opdrijven. Onze levertijd is daarbij ook nog is erg kort: Vandaag je cijferballonnen bestellen voor 18:00 = de volgende werkdag geleverd!

Meer info
Minder info

Nog 52 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Cijfer ballon goud 97cm cijfer drie
Cijfer ballon goud 97cm cijfer drie

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2880
8 10