De Horeca Bazaar

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer nul

Cijferballonnen van folie zijn ongekend populair voor veel verschillende feestjes!

Ballonnen zijn er in alle verschillende kleuren, de vorm daarentegen is meestal vrijwel het zelfde. Namelijk: rond. Wil jij op je verjaardag wat afwisseling creëren? Dan heeft De Horeca Bazaar het perfecte alternatief! Wij hebben namelijk de cijferballonnen in ons assortiment opgenomen. Deze folie cijferballonnen zijn er om je leeftijd aan te geven of jaartallen, het zoveel jarig bestaan van je bedrijf, het zoveel jaar getrouwd zijn, noem maar op! Gebruik je de cijferballonnen tijdens oud en nieuw om het nieuwe jaartal aan te duiden? Schiet om 00:00 uur een gouden confetti kanon af om het jaar alvast goed te vieren!

De beste kwaliteit cijferballon op jouw feestje!

Onze cijferballonnen hebben vele goede eigenschappen die je bij andere folie cijferballon niet zomaar zult vinden. Zo is de cijfer ballon van een erg sterk folie gemaakt zodat deze niet zomaar knapt, heeft de ballon een mooie glans, is bijna een meter groot en heeft op de boven -en onderkant 2 bevestigingspunten zitten om de ballon ergens aan vast te knopen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de cijfer ballon uitermate goed geschikt is om als helium ballon te gebruiken!

Beste prijs kwaliteit cijfer ballon

Onze cijfer ballonnen zijn de goedkoopste van Nederland en hebben een fantastische kwaliteit. De Horeca Bazaar bied je niet alleen deze cijfer ballonnen aan voor de laagste prijs van Nederland, maar op heel ons assortiment zit de laagste prijsgarantie! Dit komt omdat wij bij de oorspronkelijke fabrikant onze feestartikelen in grote hoeveelheden bestellen en dezen importeren. Op deze manier wordt de prijs niet verhoogt door andere partijen.

Meer info
Minder info

Nog 22 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Cijfer ballon blauw 97cm cijfer nul
Cijfer ballon blauw 97cm cijfer nul

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2880
8 10