De Horeca Bazaar

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer negen

Grote cijferballonnen van folie; voor bruiloften, verjaardagen en jubilea!

Als iemand jarig is dan wil je natuurlijk die gene verassen met een leuk cadeautje. Onder jongeren wordt er vaak een envelopje met wat geld in de handen gedrukt, en vaak zelfs nog zonder envelop of kaart. Dit is nou niet echt iets waarvan je zegt: daar is veel over nagedacht. Voor een klein prijsje en een kleine moeite heb je een cijfer ballon bij je kaartje zitten, dit geeft net dat extraatje dat lijkt blijken dat je erover nagedacht hebt. Maak op het feest een leuke groepsfoto met de folie cijfer ballonnen in het midden van de foto en zet deze op social media! wedde dat deze veel likes krijgt. NOG meer likes opwekken? vuur ook een confetti kanon af op het moment dat de foto genomen wordt!

Opvallende folie cijfer ballon

Deze folie cijfer ballonnen zijn erg opvallend. Dit komt doordat de folie van de ballon een mooie glans over zich heen heeft. Daarbij is de ballon bijna een meter groot en is dus niet te missen! Nog steeds bang dat de ballon niet gezien wordt? De ballon kan ook makkelijk gevuld worden met helium! Zo kun je deze grote cijferballon ergens vastknopen en midden in de kamer laten zweven. Op deze manier is de ballon echt niet meer te missen. Ophangen kan je doen door een draadje aan een van de bevestigingspunten aan de boven of onderkant te knopen.

Goedkope cijferballonnen kopen doe je bij de horeca bazaar

Op al onze feestartikelen bieden wij jou de laagste prijsgarantie! Dit betekend dat je ook deze folie cijferballonnen nergens anders goedkoper zult vinden dan bij ons! Dit kunnen wij realiseren doordat wij grote containers vol feestartikelen bij onze fabrikant bestellen en deze laten importeren. Dit betekend ook dat er bij ons geen tussenhandelaren in de bedrijfskolom zitten om de prijs omhoog te krijgen. Zo bieden wij jou de beste kwaliteit tegen de laagste prijs!

Meer info
Minder info

Nog 55 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Cijfer ballon blauw 97cm cijfer negen
Cijfer ballon blauw 97cm cijfer negen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2889
10 10