De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Cijfer ballon zilver - 97cm - Cijfer vier

Zilveren grote folie cijferballonnen cijfer 4; erg leuke toevoeging op feestjes!

Ballonnen en feesten staan samen, al jaren wordt deze combinatie gemaakt. Het is tegenwoordig al zo'n bekende combo dat ze eigenlijk niet meer los van elkaar te bedenken zijn. Door deze populariteit worden er steeds meer verschillende varianten bedacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zilveren ballonnen en LED ballonnen. Deze mega ballonnen en led ballonnen zijn natuurlijk niet de enige nieuwkomers. De laatste jaren worden cijferballonnen ook steeds populairder. Dit is ook gelijk de reden dat wij deze in ons assortiment hebben opgenomen.

Feestje? Cijfer ballon!

Op verschillende feestjes zijn de folie cijfer ballonnen te gebruiken. Door de mooie glinsterende folie waar deze cijfer ballon van gemaakt is zijn deze ideaal te gebruiken op bijvoorbeeld jubilea, huwelijken, het zoveel jarig bestaan van uw bedrijf, en natuurlijk de meest voorkomende: een verjaardag! De folie cijfer ballonnen zijn natuurlijk ideaal om een leeftijd aan te geven. De folie ballonnen zijn zó gemaakt dat er geen lucht meer doorheen kan komen. Dit is ook de reden dat de folie cijfer ballon vaak gebruikt wordt als helium ballon! Doordat de helium niet kan ontsnappen blijven de cijferballon lang opgeblazen en dit zorgt voor een langdurig plezier!

Cijfer ballonnen van folie tegen de laagste prijs van Nederland

De Horeca Bazaar biedt u de laagste prijs voor de grootste cijfer ballon op de markt! De folie ballon is namelijk bijna een meter groot! Wij leveren onze feestartikelen altijd uit voorraad. Doordat we de folie cijferballonnen altijd uit voorraad leveren, kunnen we deze ook altijd snel leveren! Hoe snel? Zo snel dat wanneer je vandaag vóór 18:00 uur besteld, je deze de volgende dag al in huis hebt.

Nog 57 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
3.75