De Horeca Bazaar

Cijfer ballon zilver - 97cm - Cijfer negen

Zilveren cijferballonnen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Een zilveren folie ballon in de vorm van een negen, hartstikke leuk om te gebruiken op de 9e verjaardag van je zoon of dochtertje! Of op je 19e of andere leeftijd waar een negen in zit. Met ballonnen zijn er eindeloze mogelijkheden te bedenken om te decoreren. Zo kun je op veel sites ballonnen bogen laten maken en laten leveren of andere soorten "ballon creaties". Helaas kunnen wij geen volledige ballonboog of andere ballon creaties aanbieden, maar wat we wel kunnen doen is het materiaal ervoor leveren! en dit voor de laagste prijs van Nederland! De decoraties maken kun je namelijk makkelijk eigenhandig doen. Dat bespaart weer veel geld. Combineer onze cijferballonnen dus bijvoorbeeld met een ballonboog!

Meer ideeën voor de cijferballonnen

Je kunt nog meer met onze cijferballonnen dan alleen ergens neer leggen of ophangen. Je kunt ze namelijk laten zweven! Door de extreem goede kwaliteit folie waar de cijferballon van gemaakt is, kan er geen lucht ontsnappen! Dit maakt het ideaal om als helium ballon te gebruiken! Laat deze overal op jouw feestje zweven! hang bijvoorbeeld een paar boven elke sta tafel, dit geeft een geweldige look! Of hang de cijferballonnen buiten, om aan te geven waar je feestje is. Aan de ballon zitten bevestigingspunten, zowel aan de onder als aan de boven kant. Hiermee kan je de ballon ergens aan vast maken met behulp van een touwtje of nylon draad bijvoorbeeld.

Laat je cijfer ballon niet knappen door onze scherpe prijzen!

De Horeca Bazaar bied je altijd de scherpste prijzen aan! Je zult de folie cijferballon nergens anders goedkoper kunnen krijgen. Wanneer je de cijferballon toch ergens anders goedkoper ziet, passen wij meteen de prijs aan en krijg je het verschil vergoed! Wij kunnen deze prijzen zo laag houden door middel van grootschalige inkoop bij de fabriek. Dus er zitten geen dure tussenhandelaren tussen ons en de fabriek!

Meer info
Minder info

Nog 62 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
Cijfer ballon zilver 97cm Cijfer negen
Cijfer ballon zilver 97cm Cijfer negen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2906
9 10