De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer zes

Grote cijferballonnen zijn zeer populair voor diverse feestjes!

De folie cijfer ballon. Laatste tijd worden de cijferballonnen steeds populairder, naast de ballonnen en LED ballonnen hebben we ook deze cijferballonnen aan ons assortiment toegevoegd. De reden dat cijferballonnen steeds populairder worden is dat ze steeds vaker gebruikt worden op jubilea, bruiloften en verjaardagsfeestjes. Vooral die laatste is erg populair onder de jonge generatie, tieners die een boemerang filmpje maken met deze cijferballonnen en deze op social media posten zie je steeds vaker. op deze manier is in één oogopslag te zien hoeveel jaar diegene is geworden. De roze cijfer ballon is het populairst onder de meiden.

Onze cijferballonnen zijn de grootste op de markt

Met een lengte van bijna een meter zijn onze cijferballonnen de grootste op de markt. De cijfer ballonnen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit folie die geen enkele lucht doorlaat (in tegenstelling tot de normale latex ballonnen). Dit materiaal maakt de cijfer ballon perfect als Helium ballon. Aan de onderkant van de cijfer ballon zit een lus waar u de ballon aan vast kan knopen zodat deze niet wegvliegt. Daarbij zorgt de folie voor een hele mooi glans en valt dus nog beter op!

De laagste prijsgarantie voor jouw cijfer ballon

Door onze laagste prijsgarantie kunnen wij je deze folie cijferballonnen aanbieden voor de laagste prijs van Nederland! Dit geld voor de folie ballonnen maar ook voor al onze andere feestartikelen! De reden dat wij goedkoper zijn dan al onze concurrenten is dat wij directe zaken doen met de fabrikant en grootschalig bij hun inkopen. Door het op deze manier te doen krijgen wij grote stapel kortingen en kunnen het verschil aan onze klant terug geven!

Nog 19 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.75