De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer vier

Roze grote cijferballonnen van folie tegen de laagste prijs van Nederland!

Het meest gebruikte feestartikel op een feestje is toch echt wel de ballon. Deze blijven ook nog is in populariteit groeien omdat er steeds meer soorten op de markt komen. Zo heb je bijvoorbeeld roze ballonnen en roze LED ballonnen. Natuurlijk had De Horeca Bazaar deze al in het assortiment opgenomen! Nu komen we met nog een toevoeging: De folie cijfer ballon. Perfect voor een feestje!

Grote roze folie ballon voor jouw feestje!

De folie cijfer ballon is met bijna een meter lang, de grootste op de markt! De cijfer ballonnen worden vaak gebruikt bij bruiloften, jubilea en natuurlijk verjaardag feesten! Roze cijferballonnen worden vaak gebruikt om de leeftijd van een meisje aan te geven. Doordat de cijfer ballon gemaakt is met folie heeft deze een mooie glans en zorgt voor een echte eyecatcher! De glans is niet het enige voordeel van de folie, dit zorgt er namelijk voor dat alles wat in de ballon zit, er ook echt in blijft. Het is dan ook uitermate geschikt als helium ballon! De helium blijft nog langer zitten waardoor u ook langer kan genieten van deze mooie folie ballon.

Helium cijferballon voor de beste prijs

Onze helium cijfer ballon mag dan misschien wel erg groot zijn, maar de cijfer ballon heeft toch een klein prijsje! De Horeca Bazaar biedt u de laagste prijs van Nederland aan! Wanneer u de cijfer ballon voor 18:00 uur besteld, ontvangt u deze de volgende werkdag al.

Meer info
Minder info

Nog 47 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Roze folie ballonnen verjaardagsballonne
Roze folie ballonnen verjaardagsballonne

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2908
10 10