De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer negen

Grote mooie cijferballonnen; te gebruiken als helium ballonnen!

Ken je die filmpjes die steeds achteruit en vooruit spoelen als een soort loop? Dat zijn de boemerang filmpjes die Instagram het leven heeft ingeroepen. Wanneer iemand jarig is zie je vaak dat mensen zo'n filmpje maken en deze op Instagram zetten. Maar wat hebben ze 9 van de 10 keer in hun handen? Precies! een cijfer ballon! Maar met onze cijferballonnen kun je nog veel meer mee doen dan alleen een filmpje van maken natuurlijk! Maak jouw ballonnen boog af met de cijferballonnen, hang de cijferballonnen boven sta tafels, plak de cijfer ballonnen op de wand met dubbelzijdige tape, geef de cijfer ballon cadeau, kortom: eindeloze mogelijkheden! De cijferballonnen zijn zo populair omdat ze echt de aandacht stelen, de folie waar de cijferballon van gemaakt is heeft een mooi glans over zich heen. Dit is natuurlijk veel mooier dan die iets doffer gekleurde feestballonnen. Houd jij misschien een verrassingsfeestje voor een goede vriend(in) of een familielid? Laat ze pas echt verrast opkijken wanneer jij een confetti kanon afschiet!

Dagen lang plezier van jouw folie cijfer ballon

Door de goede kwaliteit folie van de ballon, komt er geen lucht in, of uit! Dus wanneer je denkt dat je niet langer dan een aantal dagen kunt genieten van deze mooie ballon, dan heb je het mis! Wij hebben de cijferballonnen eigenhandig getest en deze bleven zelfs langer dan een week vol zitten! De folie cijfer ballon is niet alleen mooi maar ook nog is erg groot! Deze heeft een lengte van bijna een meter groot! De mooie glans van de folie is niet het enige voordeel van de cijfer ballon. Onze folie cijferballonnen zijn namelijk ook erg geschikt als helium ballon! Aan de ballon zitten zowel boven als onder 2 bevestigingspunten om de ballon ergens aan vast te knopen zodat deze niet weg vliegt of naar beneden valt.

Folie cijferballonnen koop je het liefst bij De horeca bazaar!

Je koopt jouw folie cijferballonnen natuurlijk het liefste bij De Horeca Bazaar! Waarom? Wij bieden jouw de laagste prijs van Nederland aan en leveren ook nog is super snel! Vóór 18:00 besteld, de volgende werkdag in huis! Daar komt nog is bovenop dat we zijn beoordeeld met een 9.1! En dat met ruim 2000 reviews!

Meer info
Minder info

Nog 58 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Cijfer ballon roze 97cm Cijfer negen
Cijfer ballon roze 97cm Cijfer negen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2889
10 10