De Horeca Bazaar

Cijfer ballon goud - 97cm - Cijfer vijf

Gouden cijfer folieballonnen open met de laagste prijsgarantie!

Gouden cijfer folie ballonnen cijfer vij
Deze gouden folie cijfer ballon in de vorm van een vijf is, wanneer gecombineerd met de nul natuurlijk, perfect voor een vijftig jarig huwelijksfeestje! Zo kunt u nog leuker vieren dat u vijftig jaar getrouwd bent! De cijfer ballon heeft door de folie een mooie glans zodat dit nog beter opvalt. Het hoogwaardig folie laat geen lucht door, dit maakt de ballon erg geschikt om hem te vullen met helium. Nog een voordeel van dit folie is dat deze ballon extra lang meegaat.

andere gelegenheden voor de cijferballonnen

Een 50 jarig huwelijk is natuurlijk niet de enige rede om deze cijfer ballon te kopen. Cijferballonnen kunnen ook goed gebruikt worden bij oud en nieuw. Denk ook bijvoorbeeld aan jubilea, bruiloften en natuurlijk verjaardagsfeesten! Geef de leeftijd op een verjaardag op een leuke manier aan met de cijferballonnen. verras bijvoorbeeld een van je vrienden op de verjaardag met de cijferballonnen. Een leuk idee is om een foto te maken met de ballonnen en deze op social media te delen! In één oogopslag is duidelijk hou oud jij bent geworden.

De hoogste kwaliteit cijferballonnen tegen de laagste prijs!

Bij De Horeca Bazaar bieden wij u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs van Nederland. Kan je de cijfer ballon toch ergens goedkoper krijgen? Meld het even aan ons en wij passen de prijs direct aan! We zijn niet alleen erg goedkoop maar ook nog is snel in leveren! vandaag vóór 16:00 uur besteld, Morgen uw folie ballon in huis!
1 10 1494
9.1
1494 Beoordelingen
"Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies."