De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Turquoise ballonnen - Metallic rond - 28cm

Decoratieve ballonen bestel je voor de laagste prijs van Nederland!

Natuurlijk zijn de decoratieve ballonnen bekend om op festivals het publiek in gegooid te worden, samen met de strandballen van De Horeca Bazaar bijvoorbeeld. De decoratieve ballonnen zijn echter ook, zoals de naam al enigszins verklapt, erg vaak gebruikt bij decoratie zoals bijvoorbeeld bij het maken van een ballonnenboog. Bij het maken van een ballonnenboog of ballonnenpilaar is het belangrijk om kleuren te combineren, zo past de donkergroene ballon bijvoorbeeld erg goed bij de lichtgroene ballon en de witte ballon, dit geeft een stuk meer diepte aan de decoratie. Ook leuk voor een Quiz avond zijn de Quiz LED foam sticks groen en de Quiz LED foam sticks rood! Met deze foam sticks kun je bijvoorbeeld een leuke Quiz organiseren. Laat de teams antwoord geven met rood en groen om zo de score te bepalen!

De beste kwaliteit decoratieve ballonnen van De Horeca Bazaar

Vanwege het feit dat de decoratieve ballonnen ook door feestwinkels en ballon decorateurs worden gebruikt is het voor De Horeca Bazaar erg belangrijk dat de decoratieve ballonnen van professionele kwaliteit zijn. Omdat we bij De Horeca Bazaar onze producten rechtstreeks vanaf de fabrikant importeren is de kwaliteitsnorm geen probleem om ook onze laagste prijs garantie te onderhouden.
Bij De Horeca Bazaar garanderen wij u de allerlaagste prijs van Nederland. Bestel de decoratieve ballonnen vandaag voor 18:00 en u heeft ze morgen bij u thuis.

Nog 1 pak op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
15.06