De Horeca Bazaar

Lichtblauwe ballonnen - 130cm

Gigantische ballonnen voor een spectaculaire ballonnen bruiloft.

Ballonnen zijn dé bekendste feest decoratie die er maar is. Maar minder bekend zijn deze prachtige grote ballonnen. Deze ballonnen zijn wel 130 cm in doorsnee. 130 cm! Deze ballon geeft nou echt dat 'Wauw effect' aan een groot evenement. Deze prachtige mega ballonnen zijn nu te koop bij ons. En met mega ballonnen, bedoelen we dan ook echt méga ballonnen.

Mega ballonnen prachtig te vullen met confetti

Is het geen geweldig idee om deze mega ballonnen van wel 130 cm, te vullen met confetti ?! Vul bijvoorbeeld deze licht blauwe mega ballon met licht blauwe confetti. Gooi de ballon vervolgens het publiek in en wanneer de ballonnen uit eindelijk klappen. Schiet de confetti alle kanten op. Uw gasten zullen dit geweldig vinden en gaan vervolgens helemaal uit hun dak!

Mega helium ballonnen

Deze mega ballonnen zijn van een super sterkte kwaliteit, je kunt deze ballonnen namelijk uitstekend vullen met helium. Aangezien helium ballonnen opstijgen is het een extra leuk idee om de ballonnen te vullen en vast te knopen aan een touw. De ballonnen kun je vervolgens op hangen naast het podium op je evenement.

Mega ballonnen ook zeer in trek bij winkeliers

Deze mega ballonnen zijn niet alleen leuk om te gebruiken als decoratie, maar ze zullen ook een enorme toevoeging zijn tot uw eigen assortiment van uw webshop of winkel. De ballonnen worden namelijk ook verkocht met een staffelkorting, dit houdt in dat de ballonnen goedkoper worden per stuk wanneer u meer stuks afneemt bij ons. Laat uw klanten zelf deze mega ballonnen ervaren en laat uw bezoekers kennis maken met onze top kwaliteit ballonnen.

Mega ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Koop bij ons uw mega ballonnen, wij zijn namelijk altijd opzoek naar de nieuwste innovaties op het gebied van feestartikelen. Wij zorgen er altijd voor dat wij onze producten zo goedkoop mogelijk aan u kunnen aanbieden. Onze producten komen direct van de producenten vandaan. Met een oog op onze verkoopprijs zorgen wij ervoor dat ze altijd scherp geprijsd op de markt zullen komen. Neem voor onze staffelkortingen snel een kijkje voor grotere bestellingen. Hoe meer u besteld, hoe goedkoper de ballonnen per stuk zullen zijn. Besteld u overigens voor 18:00? Dan heeft u uw producten morgen in huis! (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Slechts 8 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Lichtblauwe ballonnen 130cm
Lichtblauwe ballonnen 130cm

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 15.19
1 10 9.1 2908
10 10