De Horeca Bazaar

Blauwe ballonnen - 130cm

Mega grote ballonnen als perfecte eyecatcher op uw event!

Ballonnen zijn dé bekendste feest decoratie die er maar is. Maar minder bekend zijn deze prachtige grote ballonnen. Deze ballonnen zijn wel 130 cm in doorsnee. 130 cm! Deze ballon geeft nou echt dat 'Wauw effect' aan een groot evenement. Deze prachtige mega ballonnen zijn nu te koop bij ons. En met mega ballonnen, bedoelen we dan ook echt méga ballonnen.

Mega ballonnen voor op festivals

Deze mega ballonnen zijn zeer populair onder festival organisatoren. Deze mega grote ballonnen vormen een ware eyectacher op festivals en grootschalige evenementen. We horen vaak "less is more" en dat geldt vooral voor de mega evenementen waar een mega grote area of tent met een paar ware eyecatchers gedecoreerd kan worden. Vaak geeft dit een grootser effect dan allemaal kleine frutsels aan te brengen. Daarnaast worden deze mega ballonnen ook vaak in het publiek gegooid tijdens de climax van een show of DJ set. Ook het vullen van deze mega ballonnen met losse confetti of streamers geeft een waanzinnig effect. Wanneer de ballon klapt, zorgt dit voor een prachtige confetti regen.

Mega helium ballonnen

Onze mega grote ballonnen zijn afkomstig uit de fabriek van Balloonia. De latex van de ballonnen is van een dermate hoge kwaliteit dat deze mega ballonnen zeer geschikt zijn als mega helium ballonnen. Door de goede kwaliteit latex, komt de helium bijna niet vrij wanneer de ballon ermee gevuld is. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de helium ballon lange tijd in de lucht blijft en u dus veel profijt heeft van uw helium ballonnen! Ook perfect in combinatie met onze blauwe foam sticks!

Mega ballonnen kopen met de laagste prijsgarantie

Deze mega ballonnen zijn zeer populair. Onder andere ook omdat wij deze mega ballonnen verkopen met de garantie op de laagste prijs. Dit kunnen wij ten alle tijden bieden vanwege het feit dat wij onze mega ballonnen enorm grootschalig inkopen en direct bij de fabrikant. Door deze schaalvoordelen en het wegsnijden van de tussenhandelaar creëren we extra marge die we vervolgens weer teruggeven aan onze relaties; aan u dus! Vanwege het feit dat we onze mega ballonnen erg grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren. Uw mega ballonnen kopen voor 16:00 uur = morgen al bij u in huis!
Blauwe ballonnen 91cm
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
Foam sticks blauw, LED foam sticks licht

Foam sticks blauw

Led foam sticks zijn de party- en horeca gadgets voor nog meer sfeer op uw event! Uw led foam sticks vandaag bestellen en u heeft ze morgen al in huis!

Vanaf
0,54
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk