De Horeca Bazaar

Opblaas dierenstick aap - 110cm

De ultieme toevoeging voor op elk festival en evenement! Met laagste prijsgarantie

opblaas dier stick aap opblaas stick aap opblaas dieren sticks
Het is in Nederland één groot walhalla qua festivals. Voor de festivalleers is er dus genoeg keuze. Het is daarom ook enorm van belang om je festival de beste beleving te geven waar de klant naar zoekt. Zomaar een muziekje en een biertje is niet meer van deze tijd en de doorsnee festivalganger zal hier ook geen genoegen meer mee nemen. Deze opblaas apen stick is een perfecte sfeertoevoeging! Een paar van deze opblaas apen sticks zullen niet het verschil maken op een grootschalig festival, maar enkele tientallen gecombineerd met andere inflatables wel! Dit zorgt voor een prachtig beeld vol met opblaas artikelen die op de menigte surfen.

Opblaas apen stick voor festivals en evenementen

Naast onze andere inflatables zijn deze opblaas dieren sticks een prachtig voorbeeld van sfeertoevoegingen. Wanneer in het publiek gegooid gaan de gasten hier gegarandeerd mee aan de haal, het beeld alleen al zorgt voor een onvergetelijk moment. Naast deze opblaas dieren sticks hebben wij nog veel meer beleving-boosters. Denk hierbij aan confetti (hier kan je nooit genoeg van hebben) en de o zo populaire foamsticks . Alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij als festival organisatie niet meer uit het beeld verdwijnt bij je klanten.

Opblaas apen stick kopen bij De Horeca Bazaar

Allemaal mooi omschreven hoe je het beste je festival kan onderscheiden enzo.... Maar dat mag dan zeker heel wat kosten? Nee, integendeel juist! Wij zorgen ervoor door onze grootschalige inkoop en juiste kanalen dat onze klant op elk product (en ook de opblaas dieren sticks) de laagste prijsgarantie ontvangt. Wanneer je het zelfde product ergens anders voor een betere prijs ziet, passen wij onze prijs direct aan en matchen we jou het verschil. Daar bovenop is het zo dat wanneer je de opblaas dieren stick voor 16:00 besteld, je deze de volgende dag al in huis hebt.
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"