De Horeca Bazaar

Shotglaasjes goud - 2,5cl

Gouden shotglaasjes 2,5cl, het perfecte item om het nieuwe jaar mee in te gaan!

Ieder jaar wordt het maar groter en groter, de viering van het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar is natuurlijk het geschikte moment om aan iedereen te laten zien die dichtbij je staat, hoeveel je van ze houdt. Maar dit kan natuurlijk op een veel leukere manier! Ieder jaar wordt er meer vuurwerk afgestoken, maar natuurlijk ook meer alcohol! Dan kunnen nieuwe shotglazen natuurlijk niet ontbreken! Ga het nieuwe jaar daarom perfect in met onze gouden shotglazen!

Combineer de gouden shotglazen met al onze andere artikelen

Bij het vieren van het nieuwe jaar is natuurlijk niet alleen de alcohol belangrijk, ofja niet bij iedereen dan. De decoratie is natuurlijk ook hartstikke belangrijk! De perfecte sfeer creëren tijdens zo’n mooi feest hoort niet zo moeilijk te zijn toch? Natuurlijk niet! Met onze sterretjes en onze MagicFX handmatige confetti shooter 28cm metallic goud! Een ballon is natuurlijk de perfecte decoratie tijdens het nieuwjaarsfeest! Het aftellen is begonnen 3, 2, 1….. Hiervoor zijn onze confetti shooters perfect! Met aan draai aan de hendel knalt u het nieuwe jaar in met de prachtige gouden confetti !

Nieuw jaar gouden shotglazen met de laagste prijsgarantie!

Het nieuwe jaar ingaan met onze shotglazen, dat mag natuurlijk niet te veel kosten. Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie over al onze producten! Dit kunnen wij doen door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen onze producten grootschalig in bij de directe bron. Hierdoor zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel waardoor dat veel scheelt in de kosten. Deze kosten kunnen wij teruggeven aan onze klanten! Hierdoor kunnen wij meer terug geven op de prijs van de gouden shotglazen en al onze andere artikelen! Zie je onze artikelen elders tegen een vaste lagere prijs? dan passen wij direct de prijs aan !

Meer info
Minder info

Nog 8626 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Shotglaasjes goud 2,5cl
Shotglaasjes goud 2,5cl
Shotglaasjes goud 2,5cl kopen
Shotglaasjes goud 2,5cl kopen

Wij gebruiken cookies

Fleur Plastics
EUR 2030-01-01 0.92
1 10 9.1 2889
10 10