De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glazen shotpulletjes - Bierwinst

Hard glazen shotglaasjes voor een efficiente bedrijfsvoering!

Onder de jeugd is shotjes nemen inmiddels al erg populair. Voor vele jongeren is de avond niet compleet zonder te beginnen met een shotje aan de bar. Maar welke shotglazen gebruik je daar nou voor ? Shotglazen heb je in vele soorten, maten en kleuren. Deze glazen shotpulletjes van Bierwinst zijn extra sterk en kunnen dus aan het eind van de avond gewoon onder in de spoelbak zonder dat ze daardoor kapot gaan. Na dat er een shotje wordt genomen worden de glaasjes vaak op de grond gegooid of verdwijnen ze achter de bar, u hoeft ze daarna alleen maar op te pakken, af te spoelen en ze zijn klaar voor de volgende ronde.

Glazen shotpulletjes van Bierwinst

Deze glazen shotpulletjes van Bierwinst zijn niet alleen extra sterk en zorgen voor 60% tot 80% minder breuk, maar ze zijn ook nog is een ontzettend slimme aankoop voor de efficiënte ondernemer. Zo lijkt het shotpulletje visueel op een normaal borrelglas maar kan je er per 1 liter wel 50 shotjes uithalen, dat is 22 shotjes meer dan normaal. Zo is uw gast minder snel verzadigd, dat betekent dat u meer bestelling per gast heeft.

Shotglazen bij De Horeca Bazaar

Ook hebben wij bij De Horeca Bazaar verschillende shotglazen altijd op voorraad zoals transparante shotglaasjes, die bijvoorbeeld van hard plastic zijn gemaakt in plaats van glaswerk. Deze shotglazen zijn erg populair onder festivalorganisatoren omdat je natuurlijk op zo'n groot evenement geen drinken in glaswerk mag schenken.

Ook hebben wij shotglazen voor eenmalig gebruik, die je vervolgens na gebruik gelijk kan weg gooien. Door onze ruime voorraad kunnen we altijd ons product aanbieden aan de klant en omdat wij onze producten grootschalig bij de producent inkopen kunnen wij u de laagste prijs garantie bieden.

Slechts 70 dozen in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
17.06