De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Petten bedrukken - Roze

Laat je roze pet bedrukken met je eigen logo of design!

De afgelopen jaren is er natuurlijk erg veel gebeurd in uitgaansland. Discotheken zijn grotendeels verdwenen, festivals zijn enorm in opkomst en horecagelegenheden buiten de A locaties hebben het lastig. Wat als een paal boven water staat is dat het aanbod voor het uitgaanspubliek enorm is toegenomen. Op iedere hoek van de straat is er iets te doen. Als horeca eigenaar of festival organisator is het zaak je te onderscheiden, om boven het maaiveld uit te steken. Wij bieden u daar de mogelijkheid toe. Merchandise en promotieartikelen zijn steeds interessanter geworden om jezelf op de kaart te zetten en op de kaart te houden. Daarbij spelen de mega populaire truckercaps een belangrijke rol!

Bedrukte trucker caps als belangrijk promotieartikel!

Waarom zijn de bedrukte trucker caps zo interessant? Dat is omdat de trucker cap een populair artikel is voor jongeren om daadwerkeklijk te dragen. Jongeren vinden de trucker cap mooi, dragen het naar het strand, op een festival, etc. Dit zorgt voor exposure van uw merk. Uw naam, logo of slogan zal door andere gezien worden en dat is waar het allemaal om draait! U kunt uw marketingbudget stoppen in flyers en posters, maar de exposure van deze marketinguitingen is een stuk minder dan wanneer mensen/jongeren het ook daadwerkelijk dragen. Dit alles zorgt ervoor dat de bedrukte trucker caps altijd in het marketing budget opgenomen worden, vooral bij partijen die zich richten op jongeren!

Bedrukte trucker caps tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden niet alleen een breed scala aan trucker caps aan, wij doen dat ook nog eens met de garantie op de laagste prijs! Wij importeren onze trucker caps enorm grootschalig en creëren op deze manier schaal- en inkoopvoordelen die onze concurrenten niet kunnen evenaren. De marge die wij op deze manier creëren geven we vervolgens weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie.
Wij verkopen onze trucker caps echter ook onbedrukt. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze trucker caps, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Wanneer u uw onbedrukte trucker caps voor vandaag voor 18:00 uur online besteld, heeft u ze de volgende dag al in huis!

Nog 515 stuks op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
264.99