De Horeca Bazaar

Bedrukte papieren vlaggetjes

slingers met vlaggetjes met uw eigen merknaam, logo of slogan!

Vlaggetjes en vlaggenlijnen zijn wellicht het eerste waar u aan denkt bij feest en gezelligheid. Wanneer iemand jarig is, er een opening is of een ander feestelijk moment gaande is; vlaggetjes mogen niet ontbreken. Vlaggetjes en vlaggenlijnen creëren direct een feestelijke stemming en zorgt ervoor dat iedereen direct in de stemming is. Vlaggenlijnen worden natuurlijk veel aangeboden. Bij De Horeca Bazaar heeft u echter unieke opties en het breedste assortiment. Onze nieuwste toevoeging; vlaggetjes met uw eigen opdruk!

Ultieme feestsfeer met vlaggetjes en vlaggenlijnen!

Zoals gezegd kan een feest bijna niet zonder vlaggen en vlaggenlijnen. Bij De Horeca Bazaar bieden we vlaggetjes voor verschillende themafeesten, maar ook vlaggenlijnen die zeer breed in te zetten zijn. op grootschalige festivals zien we steeds vaker relatief kleinere area's die de sfeer en knusheid van een cafe of kroeg doen aanvoelen. Vaak wordt in deze tenten gebruik gemaakt van veel feestartikelen, waarbij de vlaggenlijn niet mag ontbreken! Ook in de horeca, en op andere feesten en partijen worden de vlaggetjes natuurlijk vaak gezien als basisingrediënt!

Ultieme merk exposure: bedrukte vlaggetjes!

Wij zijn erg trots dat we dit artikel nu ook op hebben kunnen nemen in ons assortiment. Naast onze standaard vlaggenlijn en vlaggenlijnen voor themafeesten, bieden we nu ook de naar wens bedrukte vlaggenlijnen aan. Zo kunt u de vlaggetjes bedrukken met uw logo, uw slogan of natuurlijk met uw merknaam. Zo creëert u enorme merk exposure op een zeer feestelijke manier. Uw merk of logo wordt direct geassocieerd met feest en gezelligheid. Vaak zien we dat sponsoren de vlaggenlijn financieren waardoor een mooie win-win situatie gecreëerd wordt!

Bedrukte vlaggetjes en vlaggenlijnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Ondanks het feit dat wij de bedrukte vlaggetjes relatief kort in het assortiment hebben, kunnen wij ze u wel altijd aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland. Dat garanderen wij! Hoe we dat doen? Simpel! Wij kopen de vlaggetjes en vlaggenlijnen enorm grootschalig in, altijd direct bij de fabrikant. Hierdoor krijgen we inkoopvoordelen en gaan we voorbij aan de tussenhandelaar. op deze manier kunnen we gezonde marges behouden en u de laagste prijs garanderen voor deze bedrukte vlaggetjes!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Bedrukkte vlaggetjes
Bedrukkte vlaggetjes
vlaggetjes2
vlaggetjes2

Wij gebruiken cookies