De Horeca Bazaar

Crème lampion - Brandvertragend - 40cm

De mooiste brandvertragende crème lampionnen tegen de beste prijs van Nederland!

grote creme lampion Mooie crème lampionnen Decoratie lampionnen crème
Tijdens bruiloften zie je steeds meer dat de aankleding centraal staat. Op Instagram zie je veel bekende mensen foto’s van hun bruiloft posten. Op deze foto’s ziet vaak alles er perfect uit. En dit willen mensen die deze foto’s zien natuurlijk ook. Bij De Horeca Bazaar bieden wij graag de juiste decoratie voor dit soort evenementen. En een van de nieuwste decoratiestukken die we hebben zijn onze “lampionnen”. En in het speciaal deze brandvertragende crème lampionnen die perfect zijn voor een bruiloft.


Waarom kiezen voor brandvertragende lampionnen op je bruiloft


Voor feestjes en evenementen zijn er vaak strenge regels omtrent de brandveiligheid. Hierbij is het belangrijk dat je zelf meedenkt over hoe je het zo veilig mogelijk kan maken. Daarbij dragen onze brandvertragende lampionnen zeker mee. Het papier waarvan de lampionnen zijn gemaakt vat minder snel vlam en brand veel langzamer. Dit geeft je altijd de mogelijkheid om er voor te zorgen dat de brand zich niet uitbreid.


Crème lampionnen zijn ideaal voor je bruiloft


Deze lampionnen hebben een neutrale en rustige kleur. Dit is makkelijk te combineren met andere kleuren en ziet er heel strak uit. Als je een bruiloft organiseert doe je dit vaak op een mooie locatie. Met deze makkelijk ophangbare lampionnen heb je super snel je locatie aangekleed. Dit voorkomt frustratie en gestress op deze belangrijke dag. Vindt je één kleur niet genoeg, combineer onze crème lampionnen dan bijvoorbeeld met onze witte lampionnen.

Heb je vragen over onze lampionnen of over andere producten kun je gerust even bellen naar onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"