De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow tape - Geel 48mm

UV glow tape geel; nieuwste vorm van feestdecoratie!

Feestdecoratie wordt steeds belangrijker in een wereld waarin beleving een cruciale rol speelt. Nooit eerder werden mensen getriggerd op de manier dat het nu op festivals en evenementen gebeurd. Non stop prikkels, non stop entertainment; dat is waar het tegenwoordig allemaal om draait! Dat is ook direct de reden dat er vernieuwende party gadgets en feestdecoratie bedacht en gecreëerd worden. Ook worden andere attributen ingezet om een optimale beleving te krijgen op een festival. Zo is de neon UV tape de nieuwste rage onder feest- en festivaldecoratie; prachtig oplichtende decoratie in een UV licht of ander type Blacklight!

Ultieme feestdecoratie voor uw Glow in the dark evenement!

UV glow tape wordt in veel verschillende branches al langere tijd gebruikt. Echter is het de laatste jaren enorm populair geworden als lichtgevende feestdecoratie onder een UV licht of ander type Blacklight. Tegenwoordig zijn de neon evenementen, paint parties en full moon events erg populair. Om deze evenementen het ultieme glow in the dark karakter te geven is onze UV glow tape een zeer leuke toevoeging aan uw festival decoratie.
Vaak wordt de UV tape bijvoorbeeld gebruikt om letters mee te maken die prachtig oplichten in een UV lamp of ander type Blacklight.

UV glow tape voor glow in the dark sporten

Niet alleen de glow in the dark muziekevenementen zijn erg opkomend, ook de glow in the dark sporten zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse sportwereld. Ook hier speelt beleving natuurlijk een cruciale rol; traditionele sporten in een nieuw jasje gestoken. Denk aan glow in the dark indoor voetbal, tennis, volleybal en natuurlijk het erg populaire glow in the dark golf.
Onze gele UV tape wordt vaak ingezet om de lijnen van het speelveld letterlijk en figuurlijk zichtbaar te maken. Door het prachtige oplichtende effect van de glow tape heeft de tape dan niet alleen een functionele rol, het is ook nog eens een ware eye-catcher!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Party artikelen en glow producten; gegarandeerd de laagste prijs!

Wij bieden al onze feestartikelen en horeca gadgets aan tegen de laagste prijs van Nederland. Punt! Hoe wij dat doen? Ten eerste kopen wij al onze feestproducten in bij de bron, de fabrikant. Wij doen nooit zaken met een tussenhandelaar. Op deze manier kunnen wij de gecreëerde marge teruggeven aan onze relaties; aan u dus!
Ten tweede kopen wij onze festival- en horeca gadgets dusdanig grootschalig in dat we ook hier enorme inkoopvoordelen creëren. Hierdoor ontstaan er dus dubbele inkoopvoordelen die ervoor zorgen dat wij altijd de laagste prijs van Nederland garanderen. Daarnaast bieden wij ook een 24-uurs service; vandaag uw feestartikelen online kopen = de volgende werkdag al in huis. Al onze horeca gadgets en festival must have worden uit voorraad geleverd!

Nog 22 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
23.6