De Horeca Bazaar

UV glow tape - Blauw 48mm

UV tape is de ultieme feestdecoratie voor uw glow in the dark concept!

Beleving is tegenwoordig het absolute toverwoord in het huidige uitgaansleven, festival, muziek events en andere prachtige shows worden drukker bezocht dan ooit. Gasten willen constant geprikkeld worden en non stop entertainment is eerder een must dan dat je er nog echt mee kunt onderscheiden. Dat is ook de reden dat er de afgelopen jaren zoveel nieuwe en vernieuwende producten en concepten zijn bedacht en uitgewerkt. Daar zijn de glow in the dark concepten een goed voorbeeld van. Door dit nieuwe populaire concept komen er ook nieuwe producten op de markt, speciaal voor deze concepten. Daarnaast worden bestaande UV producten gebruikt in een nieuwe vorm; zo ook onze nieuwste aanwinst de blauwe UV glow tape.

UV glow tape; feestdecoratie voor glow in the dark concepten

Zoals gezegd zijn glow in the dark concepten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Daarbij zijn er ook steeds meer feestartikelen en feestdecoratie bijgekomen welke aansluiten bij deze glow evenementen. UV glow tape bestaat natuurlijk al langer voor bijvoorbeeld afzettingen op de weg ed. Echter is het gebruik van UV tape in de entertainment branche de laatste jaren erg sterk toegenomen. De fluoriserende UV glow tape wordt veel gebruikt als festival decoratie; een prachtig oplichtend geheel wanneer het in aanraking komt met een UV lamp of een andere Blacklight!

UV glow tape voor glow in the dark sporten

Niet alleen bij glow in the dark concepten is de UV glow tape erg populair, ook zijn de glow in the dark sporten erg snel opgekomen en wordt onze glow tape ook daar erg vaak gebruikt. Indoor sporten als glow in the dark voetbal, tennis, volleybal en vooral ook glow in the dark golf winnen enorm aan populariteit onder de jeugd en bijvoorbeeld kinderfeestjes. De UV tape wordt dan bijvoorbeeld gebruikt om de lijnen van het speelveld duidelijk aan te brengen. Op deze manier vervult de UV glow tape zowel een functionele rol als de rol van ware eyecatcher.

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Feestartikelen en Glow in the dark producten kopen met de laagste prijsgarantie!

Feestartikelen en glow producten kopen doet u altijd met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar. Hoe dat kan? Simpel! Wij kopen al onze feestproducten enorm grootschalig in, direct bij de fabrikant. Hierdoor creëren we zowel inkoopvoordelen (vanwege de grote hoeveelheid) als margevoordelen omdat we al onze producten zelf importeren. Wij maken daarom nooit gebruik van een tussenhandelaar en kunnen we deze marge teruggeven aan onze relaties.
Buiten de laagste prijs geeft dit ook als voordeel dat wij al onze producten grootschalig op voorraad hebben en altijd onze 24-uurs service kunnen aanbieden; vandaag uw feestartikelen of glow producten kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 7 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
blauwe glow in the dark tape
blauwe glow in the dark tape
Fluoriserend gekleurd tape lichtgevend t
Fluoriserend gekleurd tape lichtgevend t

Wij gebruiken cookies

DHB
EUR 2030-01-01 23.6
1 10 9.1 2889
10 10