De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glow in the dark nagellak - Groen

Partynails voor een complete partylook - 15ml

Glow nagellak wordt populairder en populairder. Met de opkomst van full moon feesten en glow in the dark themafeesten zijn de lichtgevende feestartikelen ook steeds populairder geworden! Tegenwoordig wordt de glow in the dark nagellak ook veel gebruikt bij kinderfeestjes, Halloween party, als festival gadget en als horeca gadget. Glow in the dark producten zetten uw gasten letterlijk in het licht. Mensen vinden het waanzinnig en zullen er lang over na blijven praten. Onze glow in the dark nagellak geeft licht onder UV licht en onder blacklights. Uiteraard is de glow nagellak ook overdag gewoon te dragen, dan zal niemand het verschil met normale nagellak zien.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Uw glow in the dark nagellak online bestellen doet u al vanaf een flesje. Bij erg grote aanvragen maken we graag een offerte op maat voor u.

Online feestartikelen bestellen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Niet in voorraad Neem contact met ons op over de levertijden!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
3.93