De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter face & body gel 10ml - zilver

Kwalitatief hoogstaande special FX glitter make-up tegen de laagste prijs!

Dit is de nieuwste innovatie op het gebied van lichaams-make-up. Deze glitterverf hebben wij nieuw toegevoegd aan ons assortiment voor alle feestgangers en festivalfreaks die wel van een beetje extra touch houden. Deze verf is geschikt voor elk feestje en elke gelegenheid en is ook nog is super makkelijk aan te brengen van uit de tube.

Glitter verf voor uw gezicht

Deze glitterverf is niet alleen voor uw lichaam bedoel maar juist ook voor uw gezicht. U krijgt dan een prachtig glinsterend effect op uw gezicht of natuurlijk lichaam en zo straalt u boven de rest van de bezoekers van het feestje uit. U staat letterlijk in de spotlights want deze glitterverf glinstert prachtig in elk licht.

Glitterverf combineren met UV verf

Dat het een prachtig effect geeft is al duidelijk zodra je naar de naam kijkt, een prachtig glitter effect op uw lichaam of gezicht. Maar deze glitter gel is ook te combineren met UV verf neem voor bij deze zilveren glitter verf bijvoorbeeld deze onzichtbare blacklight face and body verf. Zo heeft u als u onder een UV licht staat een prachtig oplichtend effect en wanneer u buiten het UV licht staat een super glitter effect.

Glitter verf zilver kopen bij de horeca bazaar

De Horeca Bazaar doet alleen zaken rechtstreeks met de fabrikant. En dan enkel met de beste van de beste. Wereldwijd bekijken wij de mogelijkheden die we hebben en gaan dan opzoek naar de partij met de beste kwaliteit. Dit heeft ons geleidt tot deze prachtige glitter verf voor lichaam en gezicht. Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de leverancier van een product; kunnen wij ook de beste prijzen geven. Dat, in combinatie met onze scherpe staffelprijzen, maakt ons erg interessant voor grootgebruikers. Als u bovendien voor 18:00 besteld, heeft u uw producten morgen al in huis! (Nederland & België)

Slechts 5 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.93