De Horeca Bazaar

Glitter face & body gel 10ml - turquoise

Prachtige glitter make-up om uw festival outfit te perfectioneren!

Onze nieuwe glitter gel is de nieuwste innovatie op het gebied van festival make up en gezichtsversieringen. Deze prachtige turquoise glitter gel geeft u net die extra 'touch' mee om super mooi op te vallen tegenover de rest van de bezoekers van het evenement of festival. Wees uniek en neem snel een kijkje bij onze andere kleuren glitter gel, want er is nog veel meer om te ontdekken, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Glitter gel kopen voor uw eigen festival

U kunt nu ook deze glitter gel kopen om te gebruiken voor uw bezoekers van het evenement of festival. Verras uw gasten bijvoorbeeld met een tekening van deze glitter gel op het gezicht van de des betreffende bezoeker. U kunt uw vingers gebruiken om deze glitter gel aan te brengen maar u kunt ook makkelijk gebruik maken van een klein kwastje waarmee u precisie tekeningen kunt maken. Laat uw gasten opvallen tussen de rest want deze nieuwe glitter gel is een ware trend onder festival organisatoren en horeca eigenaren.

Glitter gel voor uw gezicht

Deze glitterverf is niet alleen voor uw lichaam bedoelt maar juist ook voor uw gezicht. U krijgt dan een prachtig glinsterend effect op uw gezicht of natuurlijk lichaam en zo straalt u boven de rest van de bezoekers van het feestje uit. U staat letterlijk in de spotlights want deze glitterverf glinstert prachtig in elk licht. Deze verf is bovendien gekeurd en cosmetisch getest en is volledig veilig uit de test gekomen. De verf is makkelijk van uw lichaam of gezicht af te halen met water of zeep.

Goedkope glitter gel kopen bij De Horeca Bazaar

Wij van De Horeca Bazaar gaan naast top kwaliteit producten ook voor de laagste prijs voor onze klanten. Zo kopen wij onze producten direct in bij de producent. Omdat wij het direct bij de bron inkopen zorgen wij ervoor dat de prijs minimaal blijft, voor onszelf, maar het belangrijkste, ook voor onze klant. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur dan heeft u het morgen in huis. (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Nog 63 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
Glitter lichaamsgel turquoise
Glitter lichaamsgel turquoise
glitter make up bodygel
glitter make up bodygel

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.93
1 10 9.1 2906
9 10