De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze mega ballon - 91cm

Bestel mega grote roze ballonnen voor de laagste prijs!

Roze feestartikelen zijn enorm populair. Met de enorme opkomst van roze evenementen en grootschalige roze festivals, groeit ook de vraag naar onze roze feestproducten. Denk aan mega festijnen als Gay Pride, Roze Maandag en ook de opkomst van roze Zaterdag die zorgen roze feestmassa's. Ook gay georiënteerde kroegen en clubs worden steeds populairder.
Roze ballonnen zijn dan een van de eerste decoratieve die je aanschaft wanneer je een "roze" event hebt. Deze roze mega ballonnen hebben een doorsnee van maar liefst 91cm!

Roze mega ballon kopen met de laagste prijsgarantie!

Roze ballonnen zijn de basis voor uw roze feestje of uw roze evenement. Waar ballonnen zijn, daar is het feest..... en andersom natuurlijk! Bij De Horeca Bazaar koopt u uw roze ballonnen met de garantie op de laagste prijs! Wij kopen onze roze ballonnen enorm grootschalig in vanuit Spanje, direct vanuit de fabrikant! Op deze manier creëren we enorme schaalvoordelen die resulteren in het feit dat we onze roze ballonnen altijd aan kunnen bieden met de garantie op de laagste prijs; ook deze roze mega ballonnen!
Bijkomend voordeel is dat we door de grootschalige inkoop, al onze roze feestartikelen uit voorraad kunnen leveren. Uw roze mega ballon vandaag voor 18:00 uur bestellen = de volgende werkdag bij u in huis!

Nog 178 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45