De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze glitter paintliner

Mooie glitter accenten in uw make-up met roze glitterstiften!

VOOR WIE ZIJN DE ROZE MAKE UP STIFTEN?

Waar het vroeger vooral draaide om de muziek met een drankje erbij, zijn de horeca en evenementen tegenwoordig veel uitgebreider aangekleed. Op het gebied van beleving en ervaring zie je bijvoorbeeld erg veel foam sticks en opblaasdieren op verschillende festivals. Wij van De Horeca Bazaar denken dat de hardlopende glitter paintliners een perfecte toevoeging zijn aan deze feestartikelen! Onze nieuwste toevoeging van het assortiment; de glitter paint-liners, zijn de ideale manier om je te onderscheiden van de grote feestmenigte.

HOE GEBRUIK IK DE GLITTER MAKE UP STIFTEN?

De glitter paintliners zijn erg makkelijk in het gebruik en zijn gekeurd op alle veiligheids- en kwaliteits eisen. De glitter stiften zijn gemakkelijk aan te brengen op de huid en ook het verwijderen van de glitter make-up is snel gedaan met wat water en zeep.

DE GLITTER MAKE-UP VAN DE HORECA BAZAAR

De Horeca Bazaar importeert alle glitter make-up uit Engeland en de producten worden direct ingekocht bij de fabrikant, dit zorgt ervoor dat er voorbij wordt gegaan aan de tussenhandelaren, hierdoor is de prijs erg voordelig voor de eindgebruiker. Door ons korte distributie kanaal kunnen we de glitter paintliners aanbieden voor de laagste prijs van Nederland! Bestel je de glitter make-up stiften vandaag voor 18:00? Zijn ze de volgende dag al in huis.

Slechts 12 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.13