De Horeca Bazaar

Kunststof wijnglazen - 48cl - Wit

Heb je ooit zulke mooie wijnglazen gezien? Dacht het niet! En nu ook nog bedrukbaar.

Wijnglazen 48cl kunststof wit kopen Kunststof wijnglazen 48cl wit goedkoop Witte kunststof wijnglazen 48cl kopen
Stel je voor: Je bent opstap met je maten en je besluit lekker gek te doen en niet op je geld te letten. Dan denk je natuurlijk aan: Juist ja, Champagne! Voor een fles champagne moet je doorgaans diep in de buidel tasten. Op het moment dat klanten dan besluiten dit te doen willen ze natuurlijk meer dan alleen die fles. En dat betekent mooie bijpassende glazen. Je kunt natuurlijk kiezen voor de standaard champagne glazen, maar je kan ook voor een wat luxer glas gaan. Zoals dit bedrukbare polycarbonaat glas. Dit glas is ideaal voor champagne in een club of voor een wijntje bij een chique bar.

Polycarbonaat glazen goed voor het milieu

Omdat het milieu steeds belangrijker wordt en wij dit als De Horeca Bazaar ook heel erg belangrijk vinden, hebben we een ruim assortiment aan polycarbonaat in het leven geroepen. Polycarbonaat is hardplastic wat niet kapot te krijgen is! Dit scheelt je een hoop glasscherven en nieuwe wijnglazen kopen. Ook scheelt het op evenementen heel erg veel wegwerpplastic, en dat is het aller belangrijkste!

Maak de beleving compleet met ons brede assortiment


Bij De Horeca Bazaar hebben we veel meer dan alleen polycarbonaat. Bij ons kun je alles vinden om de bezoekers van je evenement een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Zo kun je naast onze glazen je bottleservice upgraden met onze “LED stickers” die zorgen voor een prachtig effect bij het neerzetten van de fles!

1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."