De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oeteldonk siliconen armbandje

Ga dit prachte bandje ga de deur uit tijdens het voorjaar voor een casual Oeteldonk look

De stad in of naar uw werk zonder dat u helemaal rood wit geel over straat wandelt? Dat kan! Want met dit bandje laat je prachtig subtiel zien dat u ook houdt van Oeteldonk! De tekst op het bandje (I hartje Oeteldonk) laat aan alle mensen om je heen weten dat jij een echte feestganger was/bent maar dat je het misschien op dat moment wel even rustiger aan wilt doen!

Silionen armbandjes, ook perfect als u incognito gaat!

Er bestaan ook arme Oeteldonkers die vanwege hun werk of andere omstandigheden niet in staat zijn om carnaval te vieren. Dan past dit bandje prachtig onder uw broek! Niemand zal doorhebben in wat voor feestbeest u eigenlijk bent. Want u bent namelijk incognito! Wilt u toch iets dragen en wel juist opvallen? Dan kunt u de razend populaire Oeteldonk sjaal kiezen!

Oeteldonk armbandje als accessoire, prachtig met carnaval!

Koopt u al jaren producten bij Oeteldonk winkels in Den Bosch? Grote kans dat u dan al die tijd teveel betaald heeft. Wij kunnen het u zo goedkoop aanbieden doordat wij het rechtstreeks importeren uit de fabriek zorgt dat voor enorme schaalverschillen. En voor 18:00 besteld betekend de volgende werkdag in huis!

Slechts 58 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.09