De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Eigen ontwerp Oeteldonk emblemen

Laat een uniek Oeteldonk embleem maken voor bijvoorbeeld uw vriendengroep, voetbalteam of marketingbureau!

Carnaval, het leukste feest van het jaar! Maar wat leuk is kan natuurlijk nog leuker! Het is namelijk mogelijk om bij De Horeca Bazaar een zelfontworpen embleem te laten maken! U hoeft alleen het aantal, de grootte en het ontwerp aan te leveren. Wij zorgen er voor dat deze geproduceerd worden, tot wel 5000 stuks per keer! Elk embleem is voorzien van een lijmlaag, hierdoor is deze doormiddel van strijken makkelijk te bevestigen. Bekijk ook onze andere Oeteldonk artikelen, populair zijn de gebreide Oeteldonk handschoenen en de gebreide Oeteldonk sjaal.

Steel de show met uw eigen Oeteldonk emblemen

Zodra onze vormgever uw ontwerp heeft ontvangen gaat hij meteen aan de slag. Na het maken van een ontwerp kunt u kijken of het geschikt is voor productie waarnaar wij gelijk actie ondernemen! Bij onze producent worden de machines dan voorbereid en ingesteld op de gekozen grootte, kleuren en de hoeveelheid, en met een laatste druk op de knop zorgen zij ervoor dat uw plaatje een heus embleem word! De eigen Oeteldonk emblemen zijn vooral erg populair bij bedrijven als Marketingtool, vriendengroepen en binnen de horeca.

Hoe wij de lage prijs kunnen bieden op onze Oeteldonk emblemen

De Horeca Bazaar koopt direct in vanuit de fabriek, daarom kunnen wij u voor de laagste prijs artikelen aanbieden. Wanneer u uw eigen Oeteldonk embleem tegen een lagere prijs kan inkopen, passen wij gelijk onze prijs aan! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw zelfgemaakte product!

Op voorraad! De levertijd is ongeveer 3 weken!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
147.62