De Horeca Bazaar

LED ijsblokjes - Wit

Prachtige witte led ijsklontjes; voor een super chique effect.

Witte lichtgevende glow ijsblokjes led ijsblokjes

Waarvoor worden de LED ice cubes gebruikt?

Door het enorm stijgende gebruik van feestartikelen die prikkels opwekken bij het feestpubliek zijn ook de led ice cubes een product geworden dat niet meer mag ontbreken in de party scène. Door het decoratieve effect dat deze ijsblokjes afgeven is het erg populair geworden. Tijdens festivals en evenementen word vaak gekeuzen voor een kleurijke variant, echter zijn deze witte led ijsblokjes perfect geschikt, en ook het meest gebruikt, tijdens bruiloften etc. Omdat een bruiloft nogal een chique gelegenheid is maar toch wel een moment van feest en vreugde zijn de witte ice cubes perfect voor deze gelegenheid. Ook is het dan leuk om de witte led ice cubes te combineren met onze witte confetti shooters en witte LED foam sticks.

Hoe werken de Led ijsblokjes van De Horeca Bazaar?

Door een contactvorming tussen 2 kleine sensoren die zich bevinden aan de onderkant van de ijsblokjes gaan de ijsblokjes licht geven. De 2 sensoren kunnen geen fysiek contact maken maar zullen automatisch aan gaan wanneer beide in contact zijn via bijvoorbeeld water. Zodra de ijsblokjes uit een desbetreffende vloeistof zijn gehaald en zijn opgedroogd gaan de ijsblokjes ook direct weer uit, ze zijn dan meteen klaar voor hergebruik. de ijsblokjes hebben het voordeel dat ze niet opgeladen te hoeven worden en ook nieuwe batterijen is niet nodig bij dit product.
Bestel de LED ijsklontjes vandaag voor 18:00 en u heeft uw bestelling morgen al in huis!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."
Ook iets voor jou?
Shotglaasjes groen 2,5cl

Shotglaasjes groen - 2,5cl

Bestel deze kunststof groene shotglaasjes 2,5cl op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Vanaf
0,35
Per stuk