De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED ballon groen

LED ballonnen bij De Horeca Bazaar. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

Ballonnen zijn de meest traditionele feestartikelen op de markt. Waar ballonnen aanwezig zijn, daar is het feest. Met de opkomst van de party gadgets en festival items werd er ook een nieuw soort ballon geïntroduceerd; de led ballon. Led ballonnen dienen hetzelfde doel als de traditionele ballonnen, het verschil is dat deze led-ballonnen net wat meer opvallen. Led ballonnen worden niet alleen gebruikt ter decoratie, ook worden de led-ballonnen in grote hoeveelheden in het publiek gegooid tijdens grote dance-events. Ook voor de kleinere evenementen als bruiloften, (bedrijfs)openingen, horecagelegenheden, kinderfeestjes etc, brengen de led-ballonnen uw gasten het zogenaamde WOW-effect. Vooral in de schemering, in donkere horecagelegenheden of tijdens de avonduren vallen de led ballonnen erg goed op.

Led ballonnen online bestellen!

Uw lichtgevende ballonnen kopen doet u al per zakje (een zakje bevat 5 led-ballonnen). In onze staffelprijzen ziet u onze kwantiteitsvoordelen.

Het kopen van uw led ballonnen online doet u bij De Horeca Bazaar. Online kopen van al uw feestartikelen tegen de laagste prijs.

Tip; combineer uw groene led ballon met onze groene LED vingerlampjes of groene LED foam sticks voor een nog sterker effect

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"