De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam hand - Peace - Rood

Grote foam handen tegen kleine prijsjes! Inclusief krijtstift!

Sfeerproducten en feestartikelen wegen steeds belangrijker bij een feestavond. Waar we voorheen tevreden waren met een leuke DJ en wat sfeerverlichting, daar is het uitgaanspubliek inmiddels erg verwend geraakt door de vele prikkels en overload aan beleving die overal wordt geboden. Denk aan festivalgangers die worden overdonderd door een mengelmoes van danseressen, prachtige decors, feestvuurwerk en MagicFX confetti shooter elektrisch etc, Wanneer dit dan een keer niet geboden wordt, valt het vaak tegen. Vooral met sfeerartikelen kunt u makkelijk en goedkoop het Wow-effect toevoegen aan uw event! deze grote foam handen zijn de nieuwste rage!

Grote rode peace foam handen!

Zoals gezegd zijn belevingsproducten, sfeerartikelen en andere feestartikelen erg belangrijk voor een geslaagd event. Het belangrijkste is dat u uw gasten keer op keer kan verassen, kan overdonderen. Dat is wat belangrijk is. Goed is niet goed genoeg. Daarom is het voor ons belangrijk om u steeds nieuwe mogelijkheden te geven om nieuwe feestartikelen in te kunnen zetten. De nieuwste rage op festivals zijn de grote foam handen. De populariteit van deze foam handen is over komen waaien uit Amerika, waar ze al erg vaak ingezet werden tijdens basketbalwedstrijden en andere sportevents. Nu dus ook ontzettend populair in Europa!

Grote foam handen tegen de laagste prijs van Europa!

Zoals gezegd zijn de foam handen een hype op feestjes, festivals, in de horeca en op bruiloften. Wij kopen de foam handen direct in bij de fabrikant. Op deze manier zijn er geen extra kosten en houden we het leveringsproces erg efficiënt. Vanwege de zeer grootschalige inkoop, kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen voor deze grote foam handen. Een bijkomend voordeel van het feit dat we de foam handen grootschalig inkopen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur uw foam handen kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Slechts 7 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.62